Tutorial

846 33 20
                                    

Okay, geniul meu, care in loc sa ajunga la zi cu Log Horizon cum si-a propus, s-a pomenit gasind doua tutoriale geniale pe care o sa le foloseasca cu siguranta *^*

Stiti melodia Matryoshka ? Daca nu, v-o pun la multimesdia. Ei bine, am gasit doua tutoriale care te invata sa faci hanoracele din melodie :3 Eu una vreau sa le fac pe amandoua, dar am nevoie de hanorace intai.

Pot sa va spun de ce e nevoie, asa...in mare:

-Un hanorac ( rosu sau verde depinde pe care vreti sa-l faceti )

- Vopsea pentru textile alba si neagra

-Pensule

- Hartie , Creion, foarfera pentru a face tiparul. 

Cand o sa reusesc sa-mi fac, o sa filmez, poate o sa pun pe youtube, dupa aici :o Clar, am inebunit

O sa imi fac eu rost de o peruca verde si o sa fac cosplay cu Gumi intr-o zi XD O sa reusesc cumva!

Acum, cele doua tutoriale le gasiti la comentarii 

*sageata in jos*

*sageata in jos*

*sageata in jos*

*sageata in jos*

Trecand la alte treburi, cum v-a mers primul semestru la scoala? Eu am reusit sa iau media 8.06 pe primul semestru -_-  Asta din cauza lenei mele de a invata. dar pentru a primi mai multi bani de buzunar ( care or sa se duca oricum pe cosplay sigur ) trebuie sa imi maresc drastic media >< 

Urati-mi succes O(>_<)O 

Anime: Log Horizon

Stare: One Going

Poveste: Prin pachetului de extindere al unsprezecelea , MMORPG-ul Elder Tale ( se pronunță Erudā Teiru ), a devenit un succes la nivel mondial, cu milioane de jucători. Cu toate acestea, în timpul lansări pachetului de extindere al doisprezecelea numit Pioneers Novasphere , treizeci de mii de jucătorii japonezi, care erau conectați la data actualizări , se trezesc brusc blocați în lumea jocului . În mijlocul evenimentului, un gamer ciudat numit Shiroe, împreună cu prietenii lui Naotsugu și Akatsuki decid să colaboreze, astfel încât să se poată confrunta cu această lume, care acum a devenit realitate lor .

E chiar tare anime-ul :3 Mai sunt de aparut 6/26 episoade. Eu sunt la ep 12 ><

Intrebare: Ce cosplay ati vrea sa faceti?

Raspunsul minunatei, inteligentei frumoasei  si modestei de mine: Oh, muulte! Dar banii, mama si lenea sunt niste mari obstacole. 

Otaku vor cuceri lumeaWhere stories live. Discover now