16#

29 5 6
                                    

S Joshem jsme se rozhodli,že poletíme domů zítra,dnes půjdeme do města koupit suvenýry.Koupili jsme přívěsky na klíče,magnetky a pohled.Pak jsme si v hotelu dali naši poslední večeři a vrátili jsme se zpět do našeho apartmá.S Joshe jsme si dali společnou vanu.A omotaní ručníky jsme se přesunuli do postele.

Totálně vyčerpaná usínám v Joshově obětí.
Seděla jsem na terase na zahradě,kolem byly vidět známky jara.Květiny i stromy kvetly.Všude poletovaly včelky.Jemný studený vánek foukal,ale slunce mělo ohromnou sílu,takovou jež mělo za následek 25 stupňů ve stínu a ještě více na slunci.Byla to nádhera i naše magnolie,kterou Josh zasadil kvetla.Měla stejnou lehce růžovou barvičku jako měla Summer,když přišla na svět.Tráva rozprostírající se po celé zahradě dosáhla krásné zelené barvičky.Stejné jako má Winter oči.Obloha byla čistě modrá v podobné barvě mají Christopher se Summer oči. Protože ikdyž jsou Summer a Winter úplně stejné,tak mají každá jinou barvu očí. Podle toho je vždy poznám,jinak bych byla asi úplně ztracená.
"Mami Summy a Win plakají"řekne Chris jehi dětským hláskem. "Už jdu"řeknu, zvednu se a vycházím do domu.Kde v postýlkách ještě před chvílí spokojeně spaly moje holčičky. Teď už obě žadoní o jídlo,pláčem.
"Midnight"ozve se a pak zas.
"Mid"ozve se znovu ten hlas.Najednou se vše rozplyne a já se dívám do paru zelených očí.
"Mid jestli nevstaneme,tak nám uletí letadlo"řekne
"To už je tolik?" řeknu rozespale
"Je devět a ve dvanáct nám to letí"řekne
"Dobře už vstávám"řeknu a sednu si,přehodím nohy přes postel.

Taxík zastavil,já se rozloučila s Joshe,vzala svuj kufr a šla k domu.Odemkla jsem a vešla dovnitř "Jsem doma"zakřičím, boužel bez odezvy.
"Haló," ale zase nic. Nikdo nebyl doma což bylo divné.Šla jsem k sobě do pokoje,převlékla se a šla na zahradu.Jenže ani tady nikdo nebyl.Rozhodla jsem se zajít si pro pití.Na ledničce byl vzkaz, stálo na něm: Vyřizujeme ještě pár věcí okolo pohřbu.
Máma a táta

Pod tímto vzkazem bylo ještě neco připsáno: Jsem venku. S

Takže jsem sama doma super.Pustila jsem televizi a propojila ji s mobilem.Zapla jsem písničky a začala si v kuchyni dělat jídlo. Rozhodla jsem se pro rizoto.

Měla jsem po jídle a nikdo nebyl stále doma.Šla jsem tedy vybalit svůj kufr.Věci jsem strčila do pračky a dala je oprat.

Najednou bouchly dveře a pak jsem slyšela hlasy mámy a táty.
Přišla jsem za nimy "ahoj"řeknu
"Ahoj zlatíčko"řekne máma a obejme mě. "Jak ti je?"zeptám se
"Dobrý"řekne
"A jak ses měla princezno?"řekne táta
"bylo to nádherné"řeknu při vzpomínce na Miami.A ty krásné dny strávené s Joshem a ty večery.No prostě paráda.

Juj...
Snad se líbí ☺- CapGirl 💜

Zoe Midnight Vargas ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat