Sevipte Kavuşamamak

211 49 22
                                    

HİKAYELERİ KENDİM YAZDIM. UZUN DİYE OKUMAMAZLIK YAPMAYIN. BU HİKAYE HERKESİN BAŞINDAN GEÇECEK BİR OLAYDIR. OKUMAYA DEĞER. İYİ OKUMALAR.

Sen birini seversin hatta öyle seversinki onun olmadığı yerde duramazsın, onsuz duramazsın. Ama seviyorsan o senin hep yanındadır gerçekte olmasa bile hayallerinde o hep yanındadır. O hep seninledir, uyuduğunda, uyandığında, şarkılarda, sözlerde görüp göremediğin, duyup duyamadığım her yerde, her şeyde o senin hep yanındadır yeterki sen onu sev. Seviyorsun ama söyleyemiyorsun, söylüyorsun ama sevilmiyorsun bunlar hayatın Gerçekleri. Birde şöyle bir ihtimal var seviyorsun ve seviliyorsun herkesin istediği ama az kişinin yaşayabildiği durum bu. Birde sevipte söyleyememek var sen seversin ama başkası sarılır, sen onun kokusunu bile özlersin ama başkası onun kokusunu ciğerlerine çeker. Hayat hep adil değildir hep seven kazanmaz. Bilirsin onu senden daha çok sevecek bir kişi daha yok ve senin yerine tercih ettiği kişi onu senin kadar sevmedi, sevemezde ama diyorumya hayat adil değil herşeyi hakedene vermiyor. Çok seversin iletişimde çok iyidir ama söyleyemezsin ona şu iki kelimeyi kuramazsın 'seni seviyorum' bu kelimeleri söylemesi çok zor bir şey olmasa gerek ama insan çok düşünüyor; bunu ona söylesem ne olur, Bana hayır mı der,yoksa bir sevdiği varmı, söylersem onunla olan arkadaşlık'ım bozulurmu, eğer kabul etse bile ben onu mutlu Edebilirmiyim? Sen bunları düşünürken senden daha cesaretli biri çıkar ve ona çıkma teklifi eder. Akşam yine mesaj atarsın.Nasılsın?Senin amacın onunla olan sohbetini ilerletmek, onun sesini duyamazsan bile mesajlarını okumak, mesajlarında olan duygularını görmek ama bu beklediklerin olmaz, şunlar olur;
İyiyim yazar çok mutluyum.
zannedersinki sana iyi birşeyler söyleyecek. Söyleyecek ama iyi birşeylermi!
hayırdır ne oldu yazacaksın ellerin titreyerek heyecanla.
Cevap verecek sana: bil bakalım ne oldu diyecek.
Ve sen daha çok heyecanlanacaksın ellerin daha çok titreyecek, kalbin daha hızlı atacak. Bilmem ne oldu? Yazacaksın.
Yazacak sana anında, çünkü;mutluluk paylaştıkça çoğalır. Bugün biri bana çıkma teklifi etti ve bende kabul ettim artık bir sevgilim var yazacak.
O telefon elinden düşecek, tüm hayallerin yıkılacak.
Sen çok hayal kurmuştun ama hayallerinin hepsinin bir bölümünde o vardı şimdi o yok başkasının oldu. Sen nasıl hayal kuracaksın, nasıl yaşayacaksın o yokken. öncedende yoktu yanında ama hayallerinde vardı şimdi hayallerinde de yok.
Sen onu kaybettin o artık başkasının olacak, onun hayallerini artık başkası kuracak, o başkasının elini tutacak, onun kokusunu içine başkası çekecek, o artık başkasının hayallerinin başrolünü oynayacak ve en kötüsü sen hala onu seviyorken onu unutamamışken o senin karşında başkasının elini tutacak ve sana soracak nasıl yakıştıkmı birbirimize ne diyeceksin ha ne diyeceksin yakıştınızmı diyeceksin veya hayır yakışmadınızmı diyeceksin o zaman ne olur senle hiç konuşmaz. Bence yakışmadınız de bu şekilde seninle konuşacağına hiç konuşmasın daha iyi.
Görürsün, duyarsın onu senin kadar sevmiyormuş sevgilisi. Senin ona verdiğin değeri vermiyormuş. Onu mutlu edemiyormuş. Ama sen bu duruma karışamazsın.
Sen bir köşeye oturmuş onu unutmaya, onun için kurduğun hayalleri hafızandan atmaya çalışıyorsun. Bu basit bir iş değil. çünkü bir şarkı çalacak, bir söz söylenecek, gökte yıldız kaysa, birinin ağzından bir söz çıksa o gelecek aklına unutamayacaksın. Her şey sana onu hatırlatacak; bazıları onu sana iyi hatırlatacak ama bazılarıda kötü hatırlatacak. Tek pişman olacağın yer ona bir kere bile seni seviyorum demeden, diyemeden reddedildin ve şimdide onu unutmaya çalışıyorsun. Ama merak etme çok kolay olmasa bile, sen unutmak istemesen bile günü gelince o kendi kendini unutturacak.
Onu unutunca,onun içinde bulunduğu hayalleri hafızandan silince işte diyeceksin hayat buymuş. Hayat bir kişi için terkedilecek,silinecek bir şey değilmiş. Hayat yaşamaya değer, 1 saniyesi bile boşa harcanacak bir şey değilmiş.
Anlıyacaksınki hayat bir kişi için vazgeçilecek bir şey değilmiş. Şöyle düşün o senden vazgeçti diye sen neden hayattan vazgeçesin. O sana değer vermedi diye sen neden hayatı değersiz kılasın. Tam tersi ona inat yaşayacaksın hayatını yaşayacaksın. Bazıları unutamıyor çok seviyor bu sevme eyleminden çıkıp bağlanma eylemine dönüşüyor sıkı sıkıya bağlanma. Unutamıyor onu daha doğrusu unutmuyor çünkü istemiyor unutmayı. o hep yanında olmasa bile hayallerinde olsun istiyor. O hep umutla bekliyor onun kendine geleceği günü ama beklemesi bile hatalı senden herşeyi yakıp, yıkıp giden birini sen neden bekleyesinki. Seni istemeyen biri için sen neden hayatını mahvedesinki.Tabiki gün gelecek ve yine onunla karşı karşıya geleceksin önceden ona, onun o güzel gözlerine bakınca duyduğun heyecan şimdi nefrete dönüşecek ama belli etmeyeceksin. Merhaba deyip yoluna devam edeceksin. Önceden onunla konuşmak, onun sesini duymak için sorduğun o anlamlı,anlamsız sorular yerini kuru bir merhabaya bırakacak. İçinden diyeceksin ne günlerdi be, ne güzel sevmiştim seni şimdi ise ne güzel gidiyorum arkama bile bakmadan. Ama şunu biliyorsun ki misafir olduğun kalpte istenmiyorsan kalmayı değil kalkmayı bileceksin. eğer kalkmak yerine kalmayı denersen yüzsüzlüğe girer ve şunuda unutma ki bir kalpte iki misafir çoktur.Üstünden çok zaman geçince eğer bir gün hatırlarsan güleceksin kendine, yaptıklarına. Eğer o mesajlar hala duruyorsa okuyacaksın ve anlayacaksın çok boş ve gereksiz konuştuğunu. Ama o zamanki duygularını belki hiçbir zaman tekrar yaşamayacaksın. Belki ileride onun ismini bile hatırlamayacaksın,belkide onu görünce eskilerden sohbet açılacak ve sen o sohbet sırasında ona o zaman olanları anlatacaksın ve beraber kahkaha atacaksınız. O, eşi, sen ve eşin...

YORUM VE OY ATMAYI LÜTFEN UNUTMAYIN.

Aşk Sözleri. Donde viven las historias. Descúbrelo ahora