2.Bölüm ☀

531 52 8
                                    

Merhabalar. :)) Tanıtıma ve ilk bölüme olan güzel ilginiz için gerçekten minnettarım.Ve duyurmak istediğim bir kaç şey var.Eğer özel bir durum söz konusu olursa size yeni bölümün ne zaman geleceği hakkında bilgi vereceğim. Sizleri seviyorum, keyifli okumalar :)))

Ben içimden dua ederken , Angela tam askine sakindi ve bir şey olmamamış gibi davranıyordu . Onun bu halleri hep hayat kurtarır. Kendine güvenen bir tavırla ayağa kalktı ve Will'in yanına yanaştı.Genzini temizledi ve:

''Bu aralar omuzlarında fazla yük var. Sadece ona moral olmaya çalışıyordum.'Bunu atlattıktan sonra her şey güzel olacak.'gibi . O biraz korkuyor.''

Will ne konuştuğumuzu umursayamacak kadar meşguldü bu aralar . Beni tepeden tırnağa süzdü ve sırıttı . Angela'ya dönüp :

''O zaman o korkağa söyle görevin detayları için ofisime kadar beni takip etsin.''

Kafasındakileri öğrendikten sonra kötü hissedeceğimi bilsem de konuştuklarımızı duymaması derin bir iç çekip , rahatlamama neden oldu.

''Hemen geliyorum.''

Yatağımın üzerinden kalktım , tişörtümü çekiştirdikten sonra hızlı adımlarla peşine takıldım . Yürürken gözlerim sürekli zemindeydi ve bütün olanlar aklımda dönüyordu. Derken yine sakarlığım tuttu ve saksıya ayağımı çarpıp devirdim . Will '' Ahmak'' diye homurdandı ama yine de yoluna devam etti.İki adım sonrasında kapıya ulaştı.Ceketinden anahtarlarını çıkardı ve deliğe sokup 3 kere çevirdikten sonra nihayet kapıyı açtı . İçerden rahatsız edici ama çözemediğim bir koku geliyordu. Işığı açtı ve ceketini koltuğa fırlattı .Odası da kendi gibi karanlık ve simsiyah görünüyordu . Uzun ''L'' şeklinde siyah bir masası vardı .Üzerinde ise dağınık ajandalar ve kül tablası . 3 raflı dosyaların bulunduğu kütüphaneliğin çaprazında , masanın önünde 4 tane koltuk vardı . Ceketini attığının yanına oturmamı işaret etti . Yaklaşık 2 dakika boyunca alt çekmeceleri kurcaladı ve bana dönüp :

''Bak kızım açık konuşacağım , bu görev aylardır beklediğimiz türden ve bizim için çok önemli o yüzden yapamadığın halde başına gelecekleri çok iyi biliyorsun.''

Bu tehdidi karşısında sırtımdan bir ürperti geldi ve ses çıkarmamayı tercih ettim .Sonra sözlerine devam etti:

''Tek yapman gereken haftaya ihtiyar bir adamla yemeğe çıkmak ama sana bir dinleme cihazı takacağız. Asla ama asla bunu farkettirmeyeceksin . Adam zaten senden hoşlanıyor bu yüzden tek kozumuzsun ağzını arayacaksın . Anlaşıldı mı ?''

'' E-evet diye kekledim.''

''Şimdi defol ama yarım saat sonra sümüklü oda arkadaşınla seni burada bekliyor olacağım.''

''Tamam.''

En hızlı şeklide odadan çıktım koşarcasına hole doğru ilerledim . Çünkü Angela büyük ihtimalle Tim ile birlikteydi . Tim ondan hoşlanmaya başlamıştı ve Angela bunu değerlendiriyordu . Çünkü buranın anahtarı da ondaydı. En sonunda oradan göründüler :

''Şey , 2 dakika konuşmamız gereken şeyler var.''

Angela Tim'e gitmesini işaret etti ve yanıma geldi:

''Hayley , bebeğim o adam yine nasıl becerdi moralini bozmayı ? Yüzün bembeyaz görünüyor.''

''Şey bana görevi anlattı . Dinleme cihazı takacaklarmış ve bir adamla yemeğe çıkıp onun ağzını arayacakmışım.''

''Tatlım , boşver biz o görev gelene kadar buradan tüymüş olacağız, diye fısıldadı.''

''Umarım , yoksa her şey biraz daha berbat olacak .''

Sıcacık gülümsemesiyle bana sarıldı ve ben de gözyaşlarımı tutamayıp ağlamaya başladım .

''Hayley , sadece inan artık. Bunlar kabusmuş gibi düşün.''

''Ah keşke.bir saniye neredeyse unutuyordum. Will ikimizi odasına çağırdı. Bir şey konuşması gerekiyormuş.''

''Nasıl yani bizle mi ?'' dedi Angela.

''Evet ben de şaşırdım ama yeni aklıma düştü.''

''Gel istersen biraz duş al daha sonra gideriz .''

''Peki.''

Odamıza doğru ilerledik. En sonunda duşumu alıp çıktım ve saçlarımı kuruttuktan sonra artık gidebilieceğimizi söyledim. Eliyle sırtımı sıvazladı ve arkamdan geliyordu. Kapıyı o tıklattı ve Will '' Gel'' dedi. Bu sefer rastgele bir yere oturduk . Will hızlıca cümlesine başladı.

''Siz kızlar artık aynı odada kalmayacaksınız ''

Hayır bu herşeyi yavaşlatırdı . Allah kahretsin , bu gerçekleşirse ilerisini düşünemiyorum. Angela'nın göz bebeklerini ilk defa bu kadar büyük bir şekilde bana bakarken yakaladım...

KAYIP HAYALLER(Askıya Alındı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin