{4 глава} #bad-goodbyes

121 8 5
                                    

Кристал се бе свила в леглото си,ръцете ѝ трепериха,докато се опитваше да набере Виктория.Когато приятелката ѝ вдигна телефона,Су Чонг ѝ разказа всичко подробно,опитвайки се да не плаче,за да може Вики да я чуе добре.

-Не мога да повярвам!Това е нещото,което най-малко очаквах.

-Знам!!Питаш ли на мен какво ми е.Ще полудея..не мога да приема този факт просто така.Нямам против момче да обича момче..но защото точно той?Защо точно Джимин?Нима не съм достатъчно добра.

-Виж,щом е така,ти нямаш нищо общо,нито някаква вина.Няма как да се състезаваш с Ким Техьонг или с някое друго момче.Ти си ти!И си прекрасна,Крис.Повярвай ми-най-умното,красиво,забавно момиче на света!Това,че някакъв тъпак не го е забелязал не е по твоя вина.Правилният ще се появи.Ще видиш.

-Знам,знам,че сега ще ми е трудно,но после ще го забравя и ще се появи друго.Но не мога да чакам такова бъдеще,като живея в настоящето и усещам тази болка толкова силно.

-Чуй ме,най-важното е да не казваш на Техьонг.Ще разбиеш приятелството им, и ако тогава Джимин те намрази,вече ще е по твоя вина.Просто го запази в тайна.

-Разбира се,че ще го направя.Не съм някоя тъпа и гадна кучка.-двете се засмяха леко на израза на Кристал,а разговорът им продължи чак до сутринта.Виктория не искаше да остава най-добрата си приятелка сама да потъва в размисли относно случилото се.За щастие утре беше събота и двете щяха да могат да се наспят.

Из къщата се носеше аромат на палачинки,който разсъни Су Чонг и я накара да нахлузи на бързо пухените си пантофи и да раздвижи краката си в посока на кухнята.Очите ѝ даже бяха все още затворени,когато видя майка ѝ да подрежда масата,изпипвайки всеки детайл.Чиниите бяха сервирани с по една палачинка в тях.Отстрани имаше шоколадов и ягодов сироп,а в средата на масата стоеше една малка вазичка с красиви,розови цветя.

-Миличка,още си по пижама.Тъкмо щях да дойда и да те извикам за закуска.

-О,мамо!Пижамата няма да е проблем.-тя се засмя,защото майка ѝ знаеше колко много Крис обичаше палачинки или гофрети за закуска.Типичната американска закуска.Су Чонг седна на масата и веднага поръси обилно палачинката си с шоколадовият сироп.Но преди да отхапе,както се канеше,видя майка ѝ баща ѝ да седят срещу нея с онази усмивка на лице,която значеше,че крият нещо.-По-добре кажете сега,а не после и да ми развалите вкусът от палачинките.

ꬷ SOULMATES ISSUES ꬷ● Jimin ᴥ Krystal ᴥ Taehyung ●Where stories live. Discover now