УМИРААААМ

11 0 4
                                    

Сега....Нека ви споделя мъките на един ЕХО-L... Как да събера 1100 лева за телефон и смарт кейс?
Самсунг работиха съвместно със SM и резултатът е смарт кейс на ЕХО за Галакси с8 и Галакси с8+. Това животно (кейса) ще се свързва с телефона (щом е сложено) и когато стане това свързване- тапета, иконите и локскрийна стават ЕХО. Ще има невиждани до сега снимки на момчетата и като цяло целият телефон ще крещи "ЕХО".
А скромната ми личност е за първи път толкова ентусиазирана за нещо изобщо в целия ми живот. От няколко дни само си повтарям как, ако трябва ще ги изкопам тези пари, но ще си купя този кейс и телефон. В интерес на истината ЕХО струва $40 в Америка (което май се пада около 72 лева) и докато "доплува/долети" до тук ще стане едно 100 лева. Телефона С8 в МТел е 999.99лв, а С8+ в МТел е 1099.99лв, като аз планирам по-евтиния. Има направени кейсове и за двата модела.....
Някой да ме спре да пиша безгласна от кеф, че вече са пуснати предварителните продажби и изобщо че всичко това съществува. Майкооооооо, това е телефон изцяло превърнат в групата, която ми вдъхва живот и енергия.. На кой свят съм?! Къде съм?

За десерт едно сладко гласче на един неповторим бекон <3 любов и за теб


Извинявам се, че пълня главите (на които четат де) с такива неща, но за мен беше важно да споделя. Лека нощ/ден/следобед (който, когато, където) и приятно изкарване на празника в неделя. :)

Нещо като блог.?!?Where stories live. Discover now