Yeşil Ve Mavi /🚬, 🌹

5.8K 482 90
                                    


İnsanlar sonunu görmek için okurmuş bazı masalları, sırf söylenecek son bir söz içinmiş bunca emek, gün, zaman... Bizim hikayemiz ise ilk önce yırtılmak sonra birleştirilmek için yazılmaya başladı. Önce karşılamamız bir derin öfkeydi, öfkemiz geride kaldı kalbimiz kazandı.

Bir insanı seven, bir diğeri zor bulunur bana göre, o yüzden sıfırdan başladık yaşamaya, birbirimizi tanımaya. İlk defa konuşmayı öğrenmiş gibi olduk, geceleri saatlerce konuştuk, kaldırımlara oturup çekirdek çitledik. Bazen oldu, deniz kenarında hayallerimizi anlattık, masallar okuduk, pamuk şeker yedik. El ele yürüdük, bisiklet sürdük.

Gülümsedik, rüyalar gördük, mutlu olduk. Önce yırttık tüm gülleri, sonra taç yaptık onlardan;ellerimiz kanasa da.

"Hey, gül! Geliyor musun? Yoksa seni öpmem için bir mesaj mı hu sessizlik? "sırıtması kulağıma kadar ulaşırken hızlıca ayakkabımı giyip dışarı fırladım.

" Heveslenme bence, sandığından hızlıyım Fatihcim. " dedim gülerek. Elimi tutup, kendine çekti.

" Hah, öyle mi dersin? Sana hazırladığım sürprizden sonra da aynısını söylecek misin bakalım Derin hanım? "

" Yaaa.. "dedim ona bakarak," Ne sürprizi? " Gözlerimi kocaman açıp yüzünde baktığımda dönüp yüzüne baktı. Gülümseyip, yanağımdan öptü.

Birden geri çekildim." Pis salyalarını benden uzak tut. "

" Hıı tabii canım." dedi gülerek.

"Hani sürpriz? "dedim olduğum yerden duramayacak hale geldiğimde.

"Öpmek istiyorsan direk söyle Derin." dedi imalı bakışlar atıp. Dil çıkarmakla yetindim. "Bekle." dedi sonra elimi hafifçe sıkıp.

"Peki. "dedim uslu bir kız gibi.

Biraz daha yürüdükten sonra küçük bir yokuşu aştık. Yere serilmiş bir battaniye, yanında minik sepet - evet bencede filmlerdeki gibi- ve gökyüzü. İstemsiz bir ıslık dudaklarımdan kaçtığında Fatih gülümseyerek beni sürükledi.

" Bazen, "dedim ellerimize bakıp" Yine bana oyun oynayacağını sanıyorum, yapmazsın belki ama ne biliyim. Seni hiç gülümserken görmedim ki. " dedim omuz silkip.

Bana baktığını görünce başımı yere eğip, battaniyenin desenlerine baktıö. Kırmızı-mavi çizgileri vardı. Eli çeneme dokundu, başımı hafifçe yukarı kaldırdı." Özür dilerim. "dedi. Kaşlarımı çattım." Ama seni seviyorum, Derin ve bu zamanla atabileceğim bir sivilce değil. Seni seviyorum, çünkü kuşları severim. Seni seviyorum, çünkü yıldızlar bana küstü. Seni çok seviyorum, çünkü çok güzel gülüyorsun. Özür dilerim, seni seviyorum çünkü başka nasıl yaşanır bilmiyorum. "

Yutkundum.

Aramızdaki mesafe azaldığında, dudakları dudaklarıma değmesine bir kaç santim kala mırıldandım." Sana inanıyorum, mavi. " gülümsedi. Bir insanı gülümsemesinden öptüm ve denizlerde boğulurken uçmak gibiydi. Gerçek dışı.

Onun hiç solmayan bir mavisi vardı gözlerinde,benim daima tereddütlü yeşilim. Mavi ve yeşildik. Birimiz gökyüzü, diğerimiz yeryüzü. Ama bi'o kadar hasret, bi'o kadar aşık.

yeşil ve mavi |Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin