Chapter 13

1.2K 61 0
                                    

Събудих се. Бях гола и увита с една завивка. Обърнах главата си и видях Хари. Той спеше. Сетих се за снощи и отпуснах главата си назад повтаряйки 'Мамка му!Мамка му!'. Това беше една огромна грешка. Не можах да повярвам, че му позволих да спи с мен.. Станах, за да се облека преди да се е събудил. Дрехите ми бяха на земята. Прикривах се със завивката, докато се облека. Махнах я и облякох бельото си. След това и роклята. Обърнах се с лице към леглото.

- През цялото време ли си ме гледал?

- Да - отговори той, като прехапа устната си.

- Виж за снощи.. Това беше грешка. Забрави го. Повече няма да се повтори.

- Не мисля така. - надигна се от леглото - Изплати удара. Сега ти останаха колата и бягането. - усмихна се доволно.

- Моля? - извиках леко объркано.

- Така е. И ако не искаш нещата да се усложнят можеш да се върнеш с мен във вилата и да си прекараме страхотно. - намигна ми.

Не каза нищо. Той стана и започна да се облича, а аз все още седях права.

- Ще тръгваме ли? - попита той със самодоволна усмивка и отвори вратата.

Аз се запътих към вратата и вървях след него. Щяхме да стигнем с друга кола. Той седна зад волана, а аз на седалката до него и потеглихме. По пътя аз гледах мълчаливо през прозореца и в колата беше тихо.

- Добре се чукаш, като за девственица - каза той с доволна усмивка.

Аз обърнах поглед към него и го погледнах сранно. Почувствах се ужасно, че каза такива неща. Усмихнах се доволно и отново погледнах към прозореца.

- Като за първи беше слабо. Има ги и по-силни в тези неща. - подиграх се.

- Какво каза? - наби спирачки. Ох, миличкия! Да му кажеш, че беше слаб в леглото беше шок за него.

- Ами да. От скалата от 2 до 6 ти давам 2,69. - засмях се тихо.

Той продължи шофирането и видях как е почервенял. Хах, това беше най-жестоката обида за него. Идиот! Той спря колата пред вилата и слязохме. Влязохме вътре. Беше следобед, можеше да се каже, че даже минаваше. Явно дълго сме спали. Той си взе бира и се излегна на дивана. Аз нямаше какво да правя. Реших да се поразходя без той да разбере. Излязох от задния вход и се запътих към гората. Беше светло и днес не беше много студено. Чух някакъв звук. Явно беше водопад. Мушнах се през дърветата и пред мен се разкри удивителна гледка. Една от най-красивите, която съм виждала. Седнах на един камък и се загледах в бълбукащата вода.

You Killed My Heart/Harry Styles Where stories live. Discover now