01

71 7 0
                                    

______________________________
01/Bombarda 



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Vytvorí malú explóziu.

______________________________





Rosemarie

Myslela som si že svet je len taký aký si ho spravíme. Že keď budeme uvažovať negatívne, bude sa nám taký zdať. A naopak keď si budeme myslieť že všetko je krásne a pokojné, bude to tak. No vtedy som ešte nevedela že aj keď svet bude bez chýb, stále sú tu ľudia, ktorý ho budú ničiť. Zažila som toho za celý život teda dosť, to Vám možem a slobodne vyhlásiť. No to nebol ani začiatok. To najhoršie ešte malo prísť, a toto bol toho začiatok.

Ďalší šialený rok za nami, a hlavne šialený pre Harryho Pottera. Naozaj zaujímavý človek ten Potter, no keď už sme pri ňom, smola sa mu neustále lepí na päty. V prvom ročníku musel chrániť kameň mudrcov, a poraziť diabolského učiteľa ktorý mal vzadu na hlave toho temného čarodejníka ktorého som spomínala. Desivé, to je to pravé slovo. V druhom ročníku zabil baziliška, ktorý býval v tajomnej komnate a zabránil mu nechať skamenieť, alebo ešte horšie, vyzabíjať celú školu. Tretí ročník bol ešte zaujímavejší. Z Azkabanu, čo je čarodejnícke väzenie, tiekol vezeň a vraj chcel zabiť Harryho. Šialené, no potom sa ukázalo že je vlastne dobrý a nakoniec začal bľabotať niečo o mojej mame, ako sa pridala ku zlej strane. Neberiem to na veľkú váhu, ten chlap bol z toho všetkého čo zažil zrejme pomätený.

Tento ročník však vypuklo totálne bláznovstvo. Do školi zavítal trojčarodejnícky turnaj. Súťažil v ňom aj Harry, čo bolo naozaj divné, pretože nebol plnoletý a naviše z našej školy boli dvaja súťažiaci, čož bolo viac ako nezvičajné. No v poslednej úlohe, Cedric, ten druhý Rokfortský finalista, zomrel rukou Voldemorta. Temný čarodejník povstáva, a my tomu nemôžeme zabrániť.

No spať k realite. V tomto momente sedím vo vlaku domov. Hlavu si opieram o plece môjho dobrého kamaráta, Freda, a on spolu s jeho dvojčaťom mi vysvetľujú ako plánujú spraviť si vlastnú značku žartovných predmetov.

,,No ták Rose, počúvaš ma? Môžeš to použiť na tých slyzolinských lúzrov, chcel by som vidieť pohľad Malfoya keď bude mať ksicht plný hnusných vyrážok."

angelic. //Malfoy//Where stories live. Discover now