Ne yaparsın? #1

3.3K 91 404
                                    


  Bazı kitaplarda gördüm ve dedim ki benim okuyucularım çok yaratıcı cevaplar verir. O yüzden böyle bir bölümün bildirimini aldınız. Eğer hoşunuza giderse arada yaparım böyle. Sizin hayal gücünüze güveniyorum hadi bakalım sdhfgjhg

* Okuldan eve dönüyordun annen gelirken ekmek almanı söyledi. Fırına girip ekmeği aldın parayı fırıncıya uzatırken yüzüne baktın ve fırıncının Jaebum olduğunu gördün ne yaparsın?

* Bir gün telefonda geziyordun ve Youngjae'nin kayıp olduğunu öğrendin. Tam o anda kapı çaldı ve açtığında Youngjae elinde kanlı bir bıçakla kapının önünde duruyordu ne yaparsın?

*Got7 fan meetingine gittin. BamBam seni görünce bağırarak koştu ve boynuna sarılıp senin hayranın olduğunu bir fotoğraf çekilmek istediğini söyledi ne yaparsın?

* Kapı çaldı açtığında karşında kargocu vardı. Kutuyu alıp içeriye geçtin. Kutu açtın içinde Mark'ın donatlı kazağı bir not kağıdı ve Iphone vardı. Kağıtta ''Umarım hediyem hoşuna gider telefonu aç.♥'' yazıyordu. Nedenini bilmeden telefonu açtın ve açar açmaz birisi görüntülü aramaya başladı. Aramayı kabul ettiğinde karşına Mark çıktı ve ''Hi.^^'' dedi ne yaparsın?

* Eve geldin. Çantanı odana bırakırken annenin pişirdiği yemeklerin kokusunu aldın iyice acıkmıştın. Anne ne seslenerek mutfağa girdin ve mutfakta Jinyoung'a yaprak sarma yapmayı öğretmeye çalışan anneni gördün ''Parmağım gibi sarıp durma şunu yavrucum!'' diyerek Jinyoung'a bağırıyordu ve Jinyoung'da ince sarmaya çabalıyordu ne yapardın?

* Bir gün instagrama girdin Dm'de bir mesaj vardı. Girdiğinde ''Her gün bana mesaj atıp duruyorsun. Beni gerçekten sevdiğin belli. Etkilendim. Tanışalım mı?'' diye bir mesaj vardı. Mesajı atanın profiline girdin ancak gizlenmişti. ''sen kimsin?'' yazdın. ''Aman tanrım beni, sexy&wild'ı nasıl tanımazsın!'' yazdı tekrar profile girdin ve istek attın. Profil açıldığında bunun Jackson'ın sadece tanıdıklarını eklediği gizli hesabı olduğunu anladın ne yaparsın?

*Sonunda aileni ikna edip Kore'ye gitmiştin şimdide sokakta geziyordun birden bir el seni çekiştirmeye başladı ve büyük bir binaya soktu. ''Ne yapıyorsunuz!?'' diye bağırdın. Sana cevap vermeden bir çok insanın sıraya girdiği koridordan geçerek seni bir odaya soktu hala yüzünü görememiştin. Girdiğiniz odada büyük bir masa ve jüri olduğunu tahmin ettiğin 3 kişi vardı. Elini tutan Jürilerden birine gidip birşeyler söyledi ve sana dönmeden ''Adın ne?'' dedi kekeleyerek adını söyledin. Aın kağıda yazıldı elini tutan kişi sanada döndü ''Artık JYP'de stajyersin! Tanıştığıma memnun oldum /adın/. Ben Yugyeom.'' dedi ne yaparsın?

*Yazarın (benim) aslında JYP'de stayjer olduğunu öğrendin ne yaparsın?

Woah cidden eğlenceli oldu ve aslında biraz hayal et gibi tek sıkıntı ben hayal eti yarım bırakıyorum ve siz cidden hayal ederek tamamlıyorsunuz. Hoşunuza giderse bu paragrafın sonunda söyleyin bir kaç bölüm sonra yine yaparım. Oy vermeyi ve hepsini cevaplamayın sizi seviyorum ♥ 

Nice 7K'lara! ♥

GOT7 İLE TEPKİLER 🥀 *durakladı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin