BİR FULBOL SEVDASI

211 26 13
                                    

ARKADAŞL
AR ÇOK GEÇ OLDU AMA SINAVLARIMIZ VAR .KUSURUNUZA BAKMAYIN . YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ VE ALİLEMİZE YENİ KATILANLARADA KUCAK DOLUSU SEVGILER BU BÖLÜM KISA OLDU AMA BUNDAN SONRAKI BÖLÜMÜMÜZDE
AYŞE ARKADAŞIM ILE BILDIĞINIZ GIBI AYŞE ILE YAZIYORUZ . AYSE ILE COK GUZEL PLANLARIMIZ VAR . OKUMAYA DEVAM EDIN .SIZLERI SEVIYORUZ .


1GÜN SONRA

Selim'den

            HoliInin yorgunluğu hala üzerimde ,bu da yetmezmiş gibi annem yüzünden şirkette çalışmak zorundayım . Acaba köylü güzeli gelecek mi? Elbiselere o kadar para verdim ki .Iyi ki elbiselerini evine yolladım .Yoksa almazdı. Ve o olaydan sonra...........

Canım sıkıldı ve koridora çıkıyorum .Dolaşırken güzel kızlara da bakmayı unutmuyorum . Derken çıkıştan içeri doğru Tridna geliyor . Ama sanki arkasında biri varmış gibiydi .

Tridna     :   Bak burada kim var ? İş görüşmesine gelmiş bir köylü güzeli .

O köylü güzelini göremiyordum . Çünkü Tridna'nın arkasındaydı . Tridna yavaşça çekiliyor . Ve o da ne ? Bizim köylü güzeli .Acaba cennetin kapısını kapatmayımı unutmuslardi ?Köylü güzeli melek gibi olmuştu .  Ve ya ben onu öyle gorüyordum . Nefesim hızlanmaya başladı ve kalbim küt küt atmaya başladı . Bu nasıl bir hissti  böyle bana neler oluyordu ?
İlk defa bir kızın altında yatmak değilde .Onunla biraz vakit geçirmek istedim mesela bir akşam yemeği ....

Teni pamuktan farksız gibi gözüküyordu . Gözleri nur gibi parlıyordu.  Gözlerinin kahveliği adeta masanın üstünde ki bardağın içinde ki kahve gibi duruyordu . Saçları açıktı ve omuzlarından sürülüyordu . İlk defa saçını örgü yapmamıştı .

Ama her zaman ki gibi hintlilerin makyajı eksik olur mu ?Pudra rengi saresi ile sanki cennet en çıkmış gibiydi .Saresi rapunzeli saçı gibiydi eliyle tuttuğu saresi . Ayakkabısıda ince ve kısa topuktu. 

Selim : Çok güzeeeeelll !

Bunu söyleyerek denge mi kaybediyorum  ve duvara yan şekilde dayanıyorum .

Köylü güzeli utangaç bir tavırla gözlerini benden kaçırıyor . Köylü güzeline yaklaşıyorum .Dış kapıdan gelen rüzgar saçlarını püfür püfür uçuşturuyor. Bogazimi sahte den temizliyorum .

Adı neydi lan bunun

Selim : sss-s-ss-s-s-senin a-adın neydi ?

Köylü güzeli utancını yenip kafasını kaldırıyor . Ve gözlerimin içine bakıyor. Çilek dudaklarından sadece şu kelimeler döküldü .

Sanaya :Yuh yani beynin o kadar mı çalışıyor . ? Diye çıkışıyor .

Ona büyülendiğım için kendimden utanıyorum  . Böyle her ortamın içine eden birine .Derken ..

Selim :   Iıy Ne gerçekten komiksin .Ha pardon senin adın köylü güzeliydi . Dedim

Elini kaldırıyor jest hareketleri ile

Sanaya : Şuna bak  sen kendini ne zanediyorsun ! Haa isterse  yine yüzüne boya fırlstıyım.

Selim : Aammann ! Kalsın Hala onun yorgunluğu var  üstümde ..

TÜRK'ÜN HİNDİSTAN'LA İMTİHANIWhere stories live. Discover now