12. Fejezet

219 21 0
                                    

(Kedves olvasóim! Ezer bocsánat a késés miatt,de mint mondtam,mostanában nincs annyi időm. Viszont most itt az új rész,remélem tetszik! Puszi💕)

Louis szemszöge:

Miután valahogy sikerült befejezni a csókcsatát,felvittem a hálóba. Szerencsére volt időm kidíszíteni,míg "bujócskáztunk". Az ágy és körülötte a szoba is tels volt rózsaszirmokkal és gyertyákkal. Tudok én romantikus is lenni,ha akarok.
-Úristen,Lou! Ez annyira romantikus-nézett körbe szerelmem-Nagyon tetszik. Köszönöm-fogott meg nyakamnál,majd lehúzott egy csókra.
-Meg kell adni a módját,ha egyszer neked ez az első-kacsintok,majd én is vetkőzni kezdek. A valaha volt legóvatosabb leszek Hazzával. Eddig szinte csak egy éjszakás kalandjaim voltak,plusz-minusz pár alkalmat,de azok is csak egyszeri alkalmasak. Viszont most Harryvel más,teljesen más. Hiszen őt szeretem,s ő is engem. Ez lesz tulajdonképpen az első szeretkezésem. És remélhetőleg nem is az utolsó.
Harryhez hajoltam és csókba forrtunk össze. Mellkhasát kényesztettem,miközben néha-néha megszívtam mellbimbóját. Tetszett neki,mivel sóhajok hagyták el száját,így folytattam. Végigcsókoltam minden egyes kis porcikáját,egészen a V vonaláig. Ott megálltam,majd erősen megszívtam.
-Ah Loueh!-nyögött fel. Éreztem,hogy már nem sokáig bírom. Haladni akartam!
-Édesem,fordulj meg-mosolygok rá kedvesen,mire szerelmem meg is teszi. Benyálazom ujjamat,utána pedig ánuszával is ezt teszem.
-Először csak az egyik ujjam jön,rendben?-suttogom fülébe,aztán puszit nyomok nyakhajlatába.
-O..oké..-nyöszörgi mély hangon. Lassan felvezetem benne az első ujjam,s lassan mozgatni kezdem. Látom,hogy Hazznak fáj,így várok még egy kicsit,míg a következőt is felvezetném.
-Mehet..a következő-harapja be a száját Harold. Hallgatok rá,de nagyon óvatosan és lassan teszem a tettemhez második ujjamat is. Egy idő már úgy érzem elég tág,így ollózni kezdek. Mélyről jövő nyögéseket hallat kedvesem.
-Jöhet az utolsó is?-kérdezem lágy hangon,miközben hátát végigpuszilom.
-I..Igen..-már farkához nyúl,de nem engedik Haroldnak. Szépen várjon csak,és majd tőlem menjen el,ne mástól. Felnyomom neki harmadik ujjamat is és így kezdek el mozogni.
-Jó érzés,cicus?-mormogom fülébe,tudom,hogy ez izgatja.
-Igen! Nagyooon..-nyújta meg a szót egy kéjes nyögéssel.
Miután már úgy éreztem,eléggé tág,elővettem egy óvszert az óvatosság kedvéért. Nem akarom,hogy bármit is elkapjon az én drágám,mert abba belehalnék,főleg,ha kiderülne,hogy AIDS-es. Tettem a kezemre egy kicsit az üvegből,azután pedig szétkentem,már ágasodó farkamon. Következőleg Harry lyukához is tettem,majd egy kis zsepivel letöröltem a kezemről a felesleget.
-Vigyázni fogok rád Harold-néztem szemeibe,hiszen mind ez alatt megfordult,bár így is alattam maradt-Ne félj semmitől babám-túrtam göndör fürtjei közé-Csak lazulj el,és nem lesz semmi gond,rendben?-simítom végig derekát. Szerelmem bólogat,jelezve,hogy megértette. Elhelyezkedek lábai között. Lehunyom a szemeim és lassan bevezetem magam.
-Ohh Lou-nyög fel kissé fájdalmasan Harry. Fölé hajolok.
-Karmold a hátam baby,úgy,ahogy csak akarod-csókolom meg nyelvesen,majd lassan elkezdek lökni. Látom a bongyin az idegességet még,így megszaporázva tetteim,lágy csókokkal hintem be ott,ahol csak érem.
Pár perc után hangos,vagy éppen kéjes nyögéseink töltik be a szobát. Éreztem,hogy már nem sok kell,ahogy Harrynek sem. Hajába túrva,kicsit meghúzva azt,értem el a Mennyország kapuit. Kihúzodtam belőle,s lassan ráhajoltam farkára.
-Louis,nem muszáj,ha nem ak..-közbevágtam.
-Nem Hazz,te csak élvezd-kacsintok újra rá. Rámarkolok farka tövére és végignyalom. Harry a hajamba túrva élvezi tetteim,elég hangosan. Elkezdem szopni,először lassan.
-Baby,ne kínozz-löki fel csípőjét. Teljesítom parancsát,mostmár torkozva kényeztettem. Hatalmas méretétől szinte megfulladtam,de érte bármit megteszek. Miután ő is elment,hangosan sikította a nevem. Mellédőltem,mire ő szorosan hozzámbújt.
-Isteni volt,Boo. Köszönöm-ajándékoz meg egy puszival.
-Én köszönöm,édes,hogy én lehettem az első. Megtisztelő érzés-kuncogok.
-Jajj,Tommo-nevet fel. Most is édes,mint mindig. Ahj,napokig el tudnám nézni azokat a gödröcskéket. Rohadtul elbűvől Harry varázsa,erre már rájöttem egy ideje. Ha egészen pontosak akarunk lenni,márvagy úgy mióta először megláttam. Mondhatni,szerelem első látásra. Bár én nem hiszek az ilyenekben,szerintem badarság. Tulajdonképpen én se elsőre lettem szerelmes Harrybe. Csak a kinézetébe. Viszont ő nem a külseje,hanem a lelke. Amit sikerült heteken belül nagyjából feltérképeznem. Úgy érzem,mintha ő lenne a másik felem. A lelkitársam,és egyben a legjobb barátom is. Nem szabad elveszítenem,az egyszer fix. És nem is fogom. Ameddig El esetleg nem akar bekavarni. Bár nem hinném,mostanság alig látom. Hálaég!
-Föld hívja Marsot-csettint egyet előttem-Huhu,Boo Bear,itt vagy még?-ráz meg kicsit.
-Jaja,igen persze. Figyelek-mosolygok tündérien,remélem nem maradtam le semmi fontosról,míg méláztam magamban.
-Remek,akkor mi a válaszod?-bújik elő ravasz vigyora. Na bakker!
-Ahm...-most legyél ügyes Tomlinson-Hát..szerintem remek ötlet-bólogatok,mintha annyira figyeltem volna.
-Komolyan gondolod?-ül fel hirtelen,szemei jobban csillognak,mint a Nap sugara,vagy akár a csillagos égbolt.
-Igen,teljesen-húzom ki magam büszkén. Na de mire is?
Szerelmem felnevet,szinte már fájalja a hasát a nagy hahotázásba. Bakker,mire mondtam 100%-osan igent?
-Szuper,akkor holnap,pontosan 5 órakor a plázában,egy szál tangában végigvonulsz,miközben a Halleluja-t énekled-törli le örömkönnyeit.
-Micsoda?!-riadok fel,mikor már feldogozom a hallottakat.-Harry,én ezt...
-Nem,nem,Tomlinson! Már belementél. Innentől már nincs visszaút,életem-kuncog,majd egy rövid csókot nyom a számra. Viszonzom,már amennyire tudom. Valahogy le kellene beszélne róla,hiszen 1,nincs olyan jó testem,hogy másoknak is mutogassam, 2,nem is fogom mutogatni, 3,tangám sincsen,mondjuk,ha már ilyen jól haladunk Hazzuval,lehet beszerzek párat,de biztosan nem holnapra, és 4,nem fogom megalázni magam!
De ahw,kellett nekem nem figyelni a cicusra. Szép volt,Louis,nem is te lennél! Meg amúgy is,Harold miért is akarja ezt annyira? Eleanorra is tök féltékeny volt. Lehet,hogy oda fog jönni majd egy csomó lány,képet,vagy telefonszámot kérni,rájuk nem lesz az? Vagy most csak meg akar szimplán szivatni? De mégis miért? Nem tettem én vele semmit rosszat. Sőt! Na jó,ehhez segítség kell.....Ahha! Niall! Majd az én ír kis manóm biztosan segít. Legalábbis kibaszottul remélem.

Forever & AlwaysWhere stories live. Discover now