15 Days Top 5 K-Pop Challenge #11

83 5 2
                                    

11. Nap - Top 5 Videoklip:

1. BTS - I need U (original version): Iszonyú megható szerintem, ahogy minden fiú tragédiája be van mutatva, többször meg is könnyeztem. Sok dolgot lehet belelátni, ahogyan a legtöbb klipjükbe általában, és a felbukkanó szimbólumok csak még  szívfacsaróbbá teszik. Imádom.

2. VIXX - Error: Ismét egy megható MV <3 Szeretem a depis dolgokat, ezen is bőgtem, ha jól emlékszem. A látványvilága elsőre nagyon furcsa volt, de ugyanakkor meg is fogott. No meg természetesen a reménytelenül romantikus énemnek  bejött ez a különös Rómeó és Júlia-történet..

3. GOT7 - Just right: Elképesztően aranyos videó, de már maga a dal szövege is olyan, amit szívesen hallgatok, amikor kis ösztönzésre van szükségem, és azonnal mosolyognom kell tőle. :) A srácok cukiskodása  csak hab a tortán. ;)

4. BigBang - Bae Bae: Megkapóan dilis MV az egyik kedvenc BigBang számomhoz. *w* Egyszerűen jó nézni...

5. TaeYeon - I: Az első TaeYeon számom volt, és bár nem volt az olyan rég, még is nosztalgikus érzés visszanézni a klipet :)

Ez nehéz volt  >-< Sokáig tartott választani a kedvenceim közül, de most legalább sikerült emberi időben kirakni a részt. Köszi, hogy elolvastad, ha van kedved, kommentben írd le a te top 5-ös listádat! :)

Magyar K-pop Challenge-s Könyv {Szünetel}Where stories live. Discover now