- Yeniden başla -

1.5K 73 4
                                    

GÜNÜNÜZ UMARIM GÜZEL GEÇER .
Sizleri seviyorum ...


Yaşanmışlıklar bazen ne kadar güzel olsa da arkasından gelen yalanlar , sırlar seni asla bırakmaz . Yaşamaya çalışırsın , mutlu rolü yaparsın . Peki ya kalbin ? yoruldu mu ? yorulmaması lazım . Önünde daha çok sınav var . Allah seni her daim sınar . Unutma ki ' Sabretmek kurtuluşun anahtarıdır .'

'' İyiyim diye size kaç kere söyleyeceğim . '' artık bunalmıştım . Bu hayat beni ciddi, anlanma yormuştu . Murat ve İlayda her zaman ki gibi yanımdaydılar .

'' İyisin tabii canım . '' göz devirdim . Eve gelmiştim . Sonunda . Ben her gün dışarda durmak isteyen insan artık evden çıkmak istemiyordum .

'' Sevgilim ben geldim . '' kalbim gitmesini isterken kal diyordu . '' Bak bakalım sana ne aldım . '' arkadan ellerini bana doğru uzattı . Elinde papatya vardı . '' senin kadar mis kokulu . ''

İçimden sana karşı hiç bir şey yapmak gelmiyor sevgilim . Üzgünüm beni kırdın ... Ve bu her zaman gözümün önünde beliriyor . Çabucak seni affetmem seni çok sevdiğimden mi yoksa ...?

Kendi kendimi bile çözemiyorum . Sen benim gecemi aydınlatan bir güneştin fakat bu güneş son zamanlarda  hiç doğmamak üzere battı . Fikirlerim düşüncelerim artık serbest . Mantıksız .

'' teşekkür ederim . ''

'' Yeter ki sen iyi ol . '' ah hadi ama bana iyi olmamı sürekli söyleyen insanlar dönünde kendinize bakın . Hayat sizin söylediğin tek cümleden ibaret değil .

İYİ OLMUŞ . Hani ama sen iyi misin cidden ? Ah bunaldım ayol .

Gülümsemekle yetindim .

'' Burası bunaltıcı oldu . '' dedi İlayda . Çağlar ufaktan öksürdü . Bu tür şeylerden hoşlanmazdı .

'' İlayda gel biz biraz hava almaya çıkalım . '' Hayır beni yalnız bırakmayın .

Bu korkum diyeydi ?

'' Gitmeyin kalın . '' dedim aniden . Şaşkınlıkla bana bakıp güldüler .

'' Gideceğimiz yer balkon korkma çağlar seni yemez . '' Evet ben kendimi yiyorum çünkü .

'' Sevgilim baş başa kalalım özledim seni . '' derin bir nefes aldım . Peki .

Başbaşa kaldığımız zaman yanıma yaklaştı . Ürkekçe uzaklaştım . Elimi tuttuğu an refleks olarak geri çektim . Yukarıya doğru baktı ve bana bakarak gülümsedi . '' Dokunmak yok . '' diyerek ellerini birleştirdi . '' Seni görmek bile güzel . '' istemsizce gülümsedim .

'' Bana karşı hislerin hayla aynı değil mi ? '' gözlerimi kapadım . Düşündüm . Cevap mı ? yok .

'' Susadım . '' başını salladı peki der gibi . Bu sefer kaçtın hadi yine iyisin bakışını da atıp mutfağa gitti .

KUSURA BAKMA AMA GERİ DÖNÜŞÜM HİÇTE BEKLEDİĞİN GİBİ OLMAYACAK ...

DEĞİŞMEK İYİDİRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin