DÜNYA YA GERİ DÖNÜŞ

21 8 0
                                    

Hızla evimiz olan dünyaya gitmeye başladık. Yolculuk sırasında ben kaptan Muhammet ise yardımcım oldu. Diğerleri ise her duruma karşı aracı kullanmayı öğreniyordu. Başımıza ne geleceği belli değil ben yada Muhammet ölürse bu roketi kim kullanacaktı. 

Yolumuza devam ederken korkunç bir şey oldu. Gök taşlarının hızlı dönemeç hali yüzünden küçük bir kara delik ortaya çıkmıştı. Çekim kuvveti çok büyüktü bizi içine çekiyordu. Motora çok yüklendim ama çekimi yavaşlatmaktan başka bir şeye yaramıyordu. 

Çok fazla yüklenince yakıtımız tükenmeye başladı. Ne yapacağımı bilmiyordum. Sonunda yakıt bitmişti kara delik bizi çekmeye başlamıştı. Bizimde dua etmekten başka çağremiz kalmamıştı.

Kara deliğe çok yaklaşmıştık. Çok fazla sarsılıyorduk. Motor ise sadece karbondioksit su yada bitkilerden elde ettiği enerjilerle çalışıyordu. bizde bitki çoktu ama yakıtı kullanmak içi dışarıya çıkmak şarttı.

Kısa süre sonra uzayı ikiye katlayan kara deliğe girmiştik. O sırada ne oldu hiç bilmiyorum ama sanki kara delik yokmuş gibi dünya ya devam ediyorduk. bu bir rüyamı idi. Ama her kes bu duruma şahitti. belki kara delik bilindiği gibi bir yerden başka bir yere açılan kapı değildir. sadece ışık gibi maddesiz ama görünen bir şeydir. Ve dünyaya bu kadar yakın olduğumuzuda hatırlamıyorum. Sanki uzun zamandır uyuyormuş gibi.Bu arada  dünyaya çok yaklaşmıştık ama ne bir haber ne bir sinyal alabiliyorduk.  Tam o sırada gıcırtılı bir sesle geri dönün geri dönün' seslerini işitmiştik. hepimiz çok korktuk. dünyadan mı geliyordu acaba.

BİR ZAMANLAR UZAYDAWhere stories live. Discover now