ASKERİ'M"HAİN"

2.6K 173 45
                                    


HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM😍

KEYİFLİ OKUMALAR.

Hayat, yasayabildiğiniz surece güzel derler ya hani.
Ya Asker olarak yaşamak bu hayatta verilen en güzel ödül değil mi? Bence öyle sizi simdi düşünmeye davet ediyorum.

Atalarımızın bin bir türlü zahmetle kazandiği birçok askerimizi şehit verdiğimiz bu toprakları sen koruyorsun. Bu Vatana zeval gelmesin diye canını ortaya koyuyorsun. İşte bu mükemmel bir ödül.

Bir şehit mektubunda ne kadar acı ne kadar sitem olabilir. Sitem ve acı o kadar yoğun ki kalp yakıyo bu  sözler. Bir Şehidin kaleminden çıkanları paylaşacağım sizlerle belki utanmamız dileğiyle...

"Olur da o çok sevdiğiniz dizilerden ve dünya gündeminden bıkar da aklınıza gelirsek eğer, bilin ki bizler sizlerle sessizce çoktan vedalaştık. Çünkü sizler dizileri ve Survivor'ı izlerken bizler sizin ve çocuklarınız için sessizce şehit oluyorduk..."

O kadar haklı bir sitem ki sitem bile değil bu bariz acı bu satırları okuyanın kalbi yanmıyorsa kalbi kurusun be. Hangi birimiz izlemiyoruz ki aklımızı bulandıran saçma sapan şeyleri.

Şuanda izleyenler aklını başka bir şeye yöneltip Vatanını es geçenler bu Şehide ihanet ettiniz o şehit olurken biz bu programları izliyorduk bize de yazıklar olsun!!!

Ama bir şey var yiğidim. Sen sessizce yada arkadaşların sessizce can vermedi. Fark etme sen de o mektubunda bir çok kalbe dokundun ve eğer bir insanin kalbine dokunursan sessizce gitmessin. Sen sessiz sessiz göz yaşı döktürdün ama sessizce vedalasmadın. Senin bizim için Şehit olduğunu bilen binlerce Vatan sevdalası var.

Yiğidim sen rahat uyu Allah İzin Verirse İzindeyiz...

Bir sürü asker var en yakınım dandığı kişiden kazık yiyen ama dimdik duran bu Vatan hainlere teslim edilmeyecek kadar güzel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir sürü asker var en yakınım dandığı kişiden kazık yiyen ama dimdik duran bu Vatan hainlere teslim edilmeyecek kadar güzel..

Kalbinde Şehit acısı barındıran yürek hiç bir şeye eğilmez sen sadece ananın babanın kardeşinin eşinin kalbine ateş düsürmedin. Arkanda birçok silah arakadaşını ve sizin için dua eden elleri biraktin. Simdi rahat uyu nöbet sırası bizde Yigidim.





Meriç adını duyduğunda sesin kime ait olduğunu bildi. Ama arkasını d9ndünde istediği hissettiği o kişiyi göremedi.

Bir asker için sevdiğini kaybetmek kafayı yemekle eş değer midir? Yoksa bu acıyı kaldırabildiği için mi Asker olmuştur? Oyle çok asker gördüm ki Vatanını satan da vardı, Vatanı için can verende. Simdi soruyorum onlar bizim için can verirken biz ne kadar dertli olduğumuzu acımızın çok ağır olduğunu düşünmüyormuyuz?

Hiç kimsenin sevgisi ölçülmez ama Asker olcaksan sen kızım/oğlum hayata karşı dimdik duracak yeri geldiğinde görevini yapacak ve Allah için Vatanın milletin için can vereceksin!!

ASKERI'M (YENİDEN YAZILIYOR)Where stories live. Discover now