Capitolul 4

84 4 0
                                    

Mirajane

Astazi este ziua . Ziua in care eu si Laxus vom merge într-o misiune impreuna. Mi-am luat vechile mele haine stiind ca nu pot sa stau in rochie tot drumul . Mi-am prins parul într-un coc si am plecat spre ghild unde Laxus se uita la joburile S-class. 

-Hei Laxus! 

-Oh hei Mira ! Ai ajuns . Ce zici de jobul asta ?

M-am uitat peste foaia cu jobul . 400.000 de jewels pentru a învinge niste monștrii ? Suna bine . Am luat jobul plecand spre destinație , undeva intre Magnolia si Crocus.  Merg in spatele lui Laxus si pot observa ca atunci cand merge i se incordeaza mușchii.  Mavis te rog dă-mi putere sa nu sar pe el ! (iuliana71 , nu ma lasa la greu Mavis 😂😂-Mira )

Juvia

-Hei Juvia , vrei inghetata? 

-Da ! Nu am mai mancat inghetata de atata timp ...

Gray-sama a luat doua inghetate ambele cu ciocolata pentru noi doi . M-a luat de mana si ne-am plimbat prin parc , mâncând inghetata amandoi rosii in obraji , intr-o liniste absoluta,  demna de un record. Ne-am așezat pe o banca in fata unui lac si am privit apa cristalina in care se reflecta soarele . Poate este o intalnire tacuta dar imi place .. Sa aud pasarile cântând in timp ce privesc apa cristalina a lacului ... Perfect .. Dupa ce am mancat inghetata am plecat spre restaurantul la care Gray-sama a facut rezervare . Este asa frumos ! Presimt o intalnire asa frumoasa !!!

Erza

Jellal a venit si m-a luat la 8 mergand la in restaurant din centrul Magnoliei , foarte scump cei drept .. Dar cred ca merit (Foarte modest Erza - Mira -_- ) . Eu si Jellal am comandat acelasi lucru din meniu apoi am inceput o discutie aprinsa depsre cine este un cuplu mai frumos : Miraxus sau Gruvia .. Inca nu putem decide ..

-Iti spun Erza  , Miraxus e cel mai frumos cuplu

-Spui asta pentru ca tu si Laxus sunteti prieteni.  Gruvia este asa de goals . Trebuie sa recunoști asta. 

-Bine ambele sunt goals .. Doar ca Miraxus ar fi badass couple si Gruvia e sweet si lemon .

-Da . Ai dreptate.  Am spus razand

Lucy

Se pare ca toata lumea are intalniri astazi .. Numai eu stau in casa scriind la cartea mea si pe deasupra cica mai am si iubit . Si vorbind de le uite-l cum intra pe geam cu pisica idioata. Stai mi-a adus flori !

-Oi Luce ! Ti-am adus ceva ! Spune dandu-mi buchetul de trandafiri roz . Si asta . Spune scotand un medalion de aur cu un pandantiv cu o cheie cu flăcări pe ea si o pereche de aripi ca de inger .

-Oh Doamne Natsu ! E asa frumos !

-Ce zici , Lucy  ? Mergem într-o noua misiune ? Intreaba Happy

-Da ! Doar un minut sa ma schimb !

Levy

Eu si Gajeel impreuna cu Lily am mers într-un oras vecin pentru zilele acelui oras.  Toată lumea radea , alerga si dansa . Se pare ca este chiar distractiv .

-Oi crevete  ! M-am plictisit!

-Oh haide Gajeel ! Nu e asa plictisitor cum crezi!  Așteaptă focul de artificii !! Spun visatoare

Dupa ce ne-am plimbat si am mancat mai multe feluri de mâncare specifice acestei sărbători,  ceasul a sunat ora 00:00 si artificii au început sa explodeze . Admiram artificiile cu fericire cand

-Oi crevete? 

-Hm-

Gajeel m-a sarutat . Gajeel chiar m-a sarutat !

-Gajeel !

-Ghihihi

Evergreen

Eu si idiotul de Elfman am plecat din fata casei mele spre un restaurant care m-a mirat destul de frumos si scump . Ne-am așezat la o masa si am comandat , apoi am inceput sa vorbim. 

-Si ... Ever ... Ce te-a facut sa accepti sa iesi cu mine ?

-Ei bine consider ca esti de trebuie . Un bărbat adevărat.

Dupa ce am spus asta Elfman a rosit . Am început sa mancam cand mâncarea a sosit

-Oi Ever ! Aia nu sunt Erza si Jellal ? Ce cauta aici ?

-Nu e clar idiotule !? Sunt la o întâlnire!  Spun vena de pe frunte aproape plesnindu-mi

Lisanna

Când m-am trezit am văzut ca Bixslow se uita la mine . M-am inrosit din cap pana in picioare si am cazut din pat , cartea de pe noptiera cazandu-mi in cap .

-Oi Lis ! Esti bine ? Intreaba Bixslow ingrijorat

-Da ! Doar ma doare puțin capul nimic mai mult .

-Trebuie sa ai mai multa grija data viitoare  .

Scurt stiu... Dar asta e .. nu prea am timp .. Gomen ~ Mira

We found love Where stories live. Discover now