Deel 58

2.9K 171 35
                                    

"SURPRISEEE!" Hoor ik van alle kanten als ik thuis kom. Iedereen staat in de woonkamer die helemaal versierd is met ballonnen en slingers. Op een tafel zie ik allemaal grote cadeau's.

Amine komt naar me toe en geeft me een troostende knuffel, ik begraaf mijn hoofd in zijn T-shirt en hou hem stevig vast. Walid komt ook en dan komt Taher er ook bij. Ik heb mijn broers zo gemist! Ik zou letterlijk m'n leven voor hun geven.

Zaki had mij afgezet en is zo met Samira door gegaan.

Amine stelt me aan iedereen voor.
"Ik zit bij jou op school en Taher gaat een opleiding volgen. Maar ga je maar aankleden." Lacht hij omdat ik een nike tech training aan heb.

Als ik me heb omgekleed check ik mezelf nog in de spiegel. Een zwarte jeans met een wit met blauw gestreept hemd. En mijn haren heb ik los laten hangen

(Fotos zijn enkel om de outfit te laten zien, dus niet het personage)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Fotos zijn enkel om de outfit te laten zien, dus niet het personage)

Ik spuit nog mijn favoriete geurtje Si op en loop naar onder.
Ik zie Issam met een bigsmile naar me toe komen waarna hij me een verwelkomende knuffel geeft.

"En hoe gaat het?" vraag ik.
"Nu ik jou zie uitstekend" lacht Issam. "Ik heb jou echt gemist kleintje" zegt hij terwijl hij in me wang knijpt.

Is het raar dat ik Issam even graag terug wou zien als dat ik mijn broers wou zien? Ik bedoel ik heb Issam een weekje niet gezien en mijn broers een maand niet ofso.

Maar eerlijk Issam is echt veel knapper dan Hicham. En ook met zijn nederlands/frans accent. Volgens mij vind ik zijn lach en lichaam het meest aantrekkelijkst aan hem.

"Aan wat denk je" zegt Issam. Jou... Nee dat ga ik dus niet zeggen. "Niets hoor" mompel ik.
"Ewa Dounia, of moet ik je Mounia noemen?"
"Doe maar Mounia" lach ik naar Adnane. Hij geeft me een knuffel en stelt zich nog eens voor.

Adnane heeft een schattig dun getrimd baardje, stijl zwart haar en donkerbruine ogen. Ook is hij licht getint met een getraind lichaam.

Overmorgen moet ik naar mijn nieuwe school ugh! Ik kan frans praten niet van dat maar het is hier heel anders dan thuis.
_________________
"DOUNIA STA OP A ZEEKOE"
Ik schrik wakker en kijk vermoeid rond mij. Uhgg Amine weer!
Ik gooi mijn kussen naar zijn hoofd en ga terug liggen.

Ik heb school overduidelijk niet gemist! Ik ga toch mijn jaar moeten overdoen, ik bedoel ik was de helft van de tijd niet op school. Hoe moet ik dan gaan slagen? En zeker in een ander land, laten we het nog moeilijker maken.

Als amine weg is sta ik vermoeid op.
'Oke dounia of te wel Mounia, dit is je eerste schooldag op deze school. Nieuwe mensen dus je moet een goede eerste indruk op ze maken!'
Spreek ik mezelf toe in de spiegel.

Dounia...Where stories live. Discover now