Deel 3❤

4.4K 71 9
                                    

Pov Mike Bear

'Hey Fleur!' Zeg ik 'O uhm heey meneer Bear.' Zegt Fleur nerveus 'Welke les heb je nu?' Vraag ik 'Duits.' Zegt ze en ik knik 'Oke dan zie ik je zo.' Zeg ik en ze knikt en dan zeggen we gedag en lopen we weg. Best awkward..

Ze gaat maar niet uit mijn hoofd ik weet niet waarom maar ze doet iets met me maar dat mag niet ze is een leerling en anders word ik ontslagen en dat wil ik natuurlijk niet ik hoop dat ze het niet merkt..

Pov Fleur

Sophie en ik lopen naar de kantine en kopen samen een broodje gezond en wat water en dan gaan we zitten bij onze squad 'Dus je wou me nog iets vertellen.' Zei Sophie en dan knik ik 'Nou voordat we Duits hadden kwam ik meneer Bear tegen en we hadden een best awkward gesprekje maar oke laat maar..' Zeg ik 'Je kan alles vertellen! Maar begin je niet een beetje gevoelens te krijgen voor meneer Bear?' Vraagt ze 'Gevoelens?!' Roep/Vraag ik en bijna iedereen kijkt naar ons en ik ren weg naar de wc

Begin ik echt gevoelens te krijgen voor meneer Bear? Nee dat kan niet ik ben maar een leerling en hij is 27 jaar en ik maar 16 een grote leeftijdsverschil! Aghh.. Vergeet het Fleur! Hij voelt toch niet iets voor me dus moet ik het ook niet gaan proberen!

Ik loop uit de wc en loop naar onze volgende les en dat is Engels shit!

'Waar was jij?' Vraagt Alex als hij me ziet 'O gewoon wc.' Zeg ik 'Wat doen?' Vraagt hij 'Wat moet je anders doen in een wc dan plassen?' Vraag ik 'Geen idee.' Zegt hij en ik lach 'Oke Hello everybody! Pak jullie boeken er maar bij op pagina 102.' Zegt meneer Bear en knipoog naar me en ik bloos, waarom gaf hij me een knipoog misschien was het stoffig net? Omg sjeez ik word gek van mijn eigen gedachtes!

'Oke uhm.. Fleur wat is de antwoord van opdracht 13?' Vraagt hij en kijkt me aan. Wauw zijn ogen.. Nee stop! 'Uhm weet ik niet.' Zeg ik bang 'Kom maar na school tijd terug!' Zegt hij streng en ik knik en zucht stiekem vind ik het niet erg maar aan de ene kant ook weer wel en dan gaat de bel

In love with my English teacherWhere stories live. Discover now