01

240 18 42
                                    

Summer

"Dankjewel Toronto!" roep ik terwijl de gillende meiden me zitten te filmen met hun mobieltjes. Wanneer ik de podium af loop zwaai ik nog naar de gillende meiden en glimlach naar ze. Ik geef de microfoon en oortjes terug aan Awusumo en loop door naar mijn manager, Luke, die op mij in backstage staat te wachten. Wanneer ik de backstage binnen loop krijg ik gelijk een flesje water in mijn handen geduwd. Ik bedank de mevrouw die me een flesje water heeft gegeven en loop door.

"Je hebt het goed gedaan zoals altijd" zegt Luke glimlachend.

"Dankjewel" zeg ik glimlachend terug. Ik draai het dopje van mijn water flesje open en drink het hele felsje gulzig op. Als ik het hele flesje op heb, gooi ik het flesje weg.

"Ik zie je morgen middag op mijn kantoor" zegt Luke. Ik knik.

"Tot morgen middag."

Dit had ik dus gister middag afgesproken met Luke. Nu ben ik in zijn kantoor wachten op een of andere zanger genaamd Shawn Mendes en zijn manager. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik heb zo'n vermoeden dat we samen een liedje moeten opnemen. Dat gebeurt wel vaker. Er word op de deur geklopt en al snel komen twee jongens naar binnen. Een oudere man komt naar me toe gelopen. Snel sta ik op wanneer hij zijn hand naar me toe steekt.

"Andrew", zegt hij wanneer ik zijn hand vast pak, "Summer" zeg ik glimlachend en schud zijn hand. Dan komt de andere jongen en ook hij steekt zijn hand uit.

"Shawn", zegt hij glimlachend wanneer ik zijn hand vast pak, "Summer" zeg ik met een korte glimlach en schud onze handen. Ik trek mijn hand weg en ga weer zitten op mijn plek waar ik net ook zat. Shawn en Andrew gaan op de andere stoelen zitten.

"Summer, jij bent de persoon die ik nodig heb" zegt Andrew met een glimlach op zijn gezicht. Ik kijk hem vragend aan. Ik snap hier helemaal niks van. Zijn gezicht veranderd vrijwel meteen in een serieuze blik. Het laat me wel schrikken. Ik weet niet wat er gaat gebeuren en wat hij van me wilt, maar aan zijn serieuze blik blijkt het niet iets goeds. Ik kijk Luke vragend aan en hij haalt zijn schouders op met een blik 'ik kan hier helemaal niks aan doen'. Ik kijk Shawn zijn kant op en aan zijn blik begrijp ik dat hij ook niet weet waar Andrew het over heeft.

"Dus, je hebt nu op dit moment helemaal niemand in je leven, toch?" vraagt Andrew.

"Hoe bedoelt u?" vraag ik vriendelijk.

"Je hebt op dit moment geen relatie heb ik begrepen van Luke, of is dat niet waar?" vraagt Andrew.

"Nee, ik heb op dit moment geen relatie" beantwoord ik zijn vraag. Ik heb geen idee waarom hij dit vraagt, maar oke.

"Voor Shawn zijn carrière heb ik een perfecte publiciteit stunt nodig en ik dacht dat jij de perfecte publuciteit stunt zou zijn voor Shawn." Ik kijk Andrew geschrokken aan. Wilt hij nou dat Shawn en ik een koppel worden?

"Waar heeft u het over?" vraag ik geschrokken.

"Dat jullie vanaf nu een stel zijn" beantwoord Andrew mijn vraag.

"WAT" roepen Shawn en ik tegelijk.

"Vanaf nu zijn jullie samen voor de publiciteit" zegt Andrew. Nee, dit kan niet waar zijn!

"Shawn Mendes date Summer Adams" zegt Andrew terwijl hij Shawn en mij aan kijkt.

"Geweldig toch? De hele wereld zal het over jullie hebben en als het saai begint te worden heb ik nog wel een ander geweldig plan" zegt Andrew met een gemene grijns op zijn gezicht.

"Andrew, dat kan je niet maken" zegt Shawn geschrokken.

"Dat kan ik zeker maken Shawn" zegt Andrew met een kille blik.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: May 08, 2017 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

A L L  F O R  L O V E | SMWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu