is this a joke?

1.2K 37 2
                                    

Heey kido's okey vorige keer was Julia net het gym lokaal in gelopen en dat ze op Niall af loop. Nu gaan we weer verder

kuss Nienke.

Julia's POV

Ik loop de kleedkamer uit en zie daar mijn nieuwe gym leraar staan. Ik ga me denk ik maar even aanmelden, want ik heb geen zin dat mijn nieuwe leraar mij gaat haten. Want dat doen er al genoeg. Ik loop naar hem toen en als hij op kijkt sta ik stok stijf stil maar loop snel weer door. 'shit man dat is die cute boy die ik in de stad heb gezien. Godverdome.' raast er snel door mijn hoofd. Voor ik het weet sta ik tegenover hem. Na een tijdje besluit ik me hand maar uit te steken. Hij pakt hem vast en  schud hem. Hooi ik ben Julia zeg ik oh, hallo Julia ik ben Niall je nieuwe gymdocent, zegt de jongen die blijkbaar Niall heet. Uhm  Niall kan ik je ergens mee helpen met dingen klaar zetten en zo zeg ik na een stilte van denk ik een minuut. Uhm eigenlijk niet ik heb alles al klaar gezet maar bedankt voor je aanbod zegt Niall met een sexy Ierse stem. Ik loop rustig naar het einde van de bank, ik helemaal in het hoekje zitten, waar ik eigenlijk altijd zit omdat niemand mij aardig vindt. Niall gaat voor de klas staan en begint zich voor te stelen.

Niall's POV

Na dat ik met het mooie meisje heb gepraat loop ik ga ik voor de klas staan. Oh ja dat mooie meisje heet Julia. Als ik uit mijn gedachte ontwaak begin ik me zelf voor te stellen aan de rest van de klas. Nou uhm, ik ben Niall Horan, ik ben net afgestudeerd aan de lerarenopleiding voor gym docent dus ben nog niet zo heel erg oud. Ik ben 20 jaar oud. oké als jullie nog vragen hebben mogen jullie die nu vragen, en als je een vraag heb zou je dan ook gelijk je naam erbij willen zeggen kan ik alvast een beetje oefenen.

Julia's POV

Als jullie nog vragen hebben mogen jullie die nu stellen hoor ik de sexy stem van mr. Horan zeggen. Ik hoor allemaal normale en ook hele rare vragen. Zou ik ook een vraag stellen? ja, ik ga ook een vraag stellen denk ik bij me zelf. ik ga vragen of hij een vriendin heeft. nee dat ik raar. nee gewoon doen hij zei dat je alles mocht vragen. Ik steek mijn hand op en Niall geeft mij de beurt. Ja Julia wat ik jouw vraag hoor ik zijn stem zeggen. Oh hemel hij weet mijn naam nog. 'heeft u een vriendin.' zeg ik een beetje verlegen. Ja, ik heb een vriendin, en zeg alsjeblieft gewoon je of Niall als je u zegt voel ik me zo oud zegt Niall. Oké genoeg vragen nu gaan we verder met de les we gaan vandaag ringzwaaien. Na 30 minuten zegt Niall dat we mogen gaan omkleden omdat de bel over 5 minuten gaat dus snel omkleden en pauze houden dan maar. Als ik net de kleedkamer in wil lopen word ik beet gepakt door een sterke, maar toch zacht hand. Als ik om kijk zie ik dan Niall me beet heeft en me een beetje uit het zicht van de rest van de leerlingen. Als we een beetje uit het zicht zijn komt Niall dicht bij me staan het is donker en kan dus weinig zien. Ik voel dat hij mijn wang pakt en naar voren leunt, en net als ik iets wil zeggen voel ik Niall zijn warme, zachte lippen op de mijne. ik schrik heel even maar laat me er niet door afleiden en kus hem terug.

heey dit was dan weer een nieuw deel hoop dat jullie het leuk vonden. Dus Niall zoent Julia en Julia vindt het niet eens erg, dus wat zou er nu gaan gebeuren.

blijf voten en commenten

kuss Nienke.

More than a teacher ft. Niall HoranDonde viven las historias. Descúbrelo ahora