1.Bölüm

21K 424 110
                                    

Medya:Savaş,Melisa,Berk,Eylül,Ali,Melek

Sabah alarmın o lanet sesiyle uyandım ,bu gün de okula gitmek zorundayım bunun içinde hemen kalkıp odamdaki banyoya gidip ihtiyaçlarımı karşıladım,işim bitince dolabın yanına gittim ve giyeceğim eşyalara baktım okulumuz kolej ve forma yok o yüzden şanslıyım bu gün yüksek bel bir yırtık siyah pantalon ve bir kısa tişört üzerine deri ceket alıp giydim.Okulu ne kadar sevmesemde notlarım iyi, çünkü mimar olmak istiyorum bu yüzden derslerimi önemsiyor ve çalışıyorum.Saçlarımı düzleştirdim ve dudaklarıma nemlendirici sürdüm çantamı ve araba anahtarımı alıp aşağıya kahvaltıya indim,annem ve babam kahvaltı yapıyordu yanlarına  gidip onları öptüm ve "Günaydın babacım ve annecim" babam
"Günaydın prensesim"dedi annem ise "Günaydın aşkım "dedi.
Kahvaltımı yaptım ve "Ben çıktım" dedim.Arabama binip okula sürdüm ,okula geldiğimde eylül'e bakındım onu bulduktan sonra yanına gittim "Günaydın kanka "diyip boynuma atladı ben de "Günaydın " diyip sarılmasına karşılık verdim "Hadi sınıfa gidelim bebek "deyip ayrıldım ondan ve sınıfa gidip sıramıza oturduk,hoca sınıfa girdi ve ders başladı.

Sonunda son ders bitti ve zil çaldı bizde sınıftan çıkıp aşağıya bahçeye inip kapıya doğru yürüdük ve eylül "Melisa farkında mısın bir kaç aydır  şu siyah araba çıkış saatlerinde hep orda" eylül'ün gösterdiği yere baktığımda o arabayı daha önce bizim evin ordada gördüğümü hatırladım ama eylül'e "Hayır" deyip geçiştirdim . Arabama binip eve gittim ve üzerimi değiştirdim.

Bu arada size kendimi tanıtmayı unuttum ben Melisa Bulut 17 yaşındayım kahverengi saçlarım ve gözlerim var . Babamın ismi poyraz , annemin ki ise beste dir. Babamın holdingi var ve holdingin işleri ile uğraşır annem ise modacıdır ve ünlü bir markası var . Maddi durumumuz çok iyi ama annem ve babam çalışmayı bırakmazlar ,işlerini severek yaparlar.En yakın arkadaşlarım ise eylül ve berk' tir, onlar kardeşim gibidir,eylül ve berk birbirlerini çok seviyorlar ama söyleyemiyorlar onların aralarını yapmak istesemde birbirlerine kendilerinin açılmalarını istiyorum, berkle liseye başladığımız zamanlarda tanışmıştık ve çok iyi bir arkadaşlığımız vardı ama şimdi ise kardeş gibiyim onunla,eylül ise onunla küçüklükten beridir tanışıyoruz ve kardeşim gibidir oda ben tek kardeş olmama rağmen onlara kardeşim diyorum .Eylül yeşil gözleri ve kahverengi saçları var ve çok güzeldir,Berk ise biraz serseri ve çapkındır kahverengi gözleri ve saçları var . Eylül ve ben biraz farklıyız o erkeklerle çok sıkı fıkıdır  sevgili olup bir kaç gün sonra ayrılır ben ise erkeklerle hemen güvenip sevgili falan olmam bu güne kadar sadece bir tane sevgilim oldu ismi uzay'dı ve onu sınıfmızdaki bir kızla öpüşürken görmüştüm onu seviyomuydum yoksa sevmiyomuydum  bilmiyorum ama beni aldattığı zaman çok üzülüp ağlamıştım ama sonradan onu unuttum ve artık erkeklere o kadar güvenmiyorum.Uzay'la ayrıldıktan sonra o benimle barışmak istediğini söyleyip özür dilemişti ama ben affetmedim ama hala benim peşimi bırakmıyor ve ben bundan bıktım.

   Bu bir kaç aydır evimin ve okulumun önünde siyah bir araba görüyorum ve niçin orda durduğunu bilmiyorum ama çok merak ediyorum .



Merhaba arkadaşlar bu benim ilk kitabım inşallah beğenirsiniz oy ve vote atarsanız çok sevinirim sizi çok seviyorum :)

Mafyanın AşkıWhere stories live. Discover now