↔3↔

8K 446 263
                                    

Sanırım hayatımda bir texing için yazdığım en uzun bölüm oldu.Ve bölümü cocochanbaek e ithaf ediyorum.Editlerine ilham olması dileğiyle umah 💋

.
.
.

"Evin güzelmiş."

Baekhyun beyazın hakim olduğu dublex evde dolanırken Chanyeol yemek masasına oturmuş kısa olanın mimiklerini izliyordu.
Neden böyle bir halt yediğini bilmiyordu ama bu adam bir mıknatıs gibi onu kendine çekiyordu.

"Hey sen göt deliği nerede kaldın? "Xiumin merdivenlerden sinirle inerken Baekhyun uzun olanın yanına yürümüştü.Sonuçta kendi evi değildi.Aslında neden uzun olanı dinleyip geldiğini bile bilmiyordu.Sadece Krise bir ders vermek istiyordu.Onu arasın, merak etsin, delirsin istiyordu.

"Terbiyeli olsan biraz misafirimiz var görmüyor musun ?"diye Chanyeol atıldığında Xiumin Baekhyunu süzmekle meşguldü.Ve Chanyeolle cevap vermeyip Baekhyuna kollarını açarak ilerlediğinde kısa olan ürkmüştü.

"Tanrın Chan sen bu taş gibi veleti kaptın mı ?Bu kadar becerikli miydin ?"diye Baekhyunun kolunu tutup kendi etrafında çevirirken Chanyeol kısa olanı onun pençesinden çekip almıştı.

"Kapmadım.Hırsızın biri valizini kaçırırken bana çarptı falan öyle tanıştık işte turist yani anlayacağın.Bir kaç gün bu evde bizimle kalacak uslu durun o dinazorla "diye konuşurken Baekhyun Chanyeolun büyük ellerine haps olmuş ellerine bakıyordu.

Kris gibi hissettiriyordu.Sanırım şimdiden onu özlemişti.

"O zaman yatağa atmak için getirdin buraya ve partiyi iptal edip onunla sıcak, ateşli bir gece geçirmek istiyorsun hım?"Chen merdivenlerde üstü başı dağılmış bir halde inerken Chanyeol bağırmadan edememişti.

"Hayır lanet olasıcalar sadece ona yardım etmek istedim.Becermeyeceğim.Ve siz benim evimde birbirinizi becermeyi bırakın.Her yerin seks kokması midemi bulandırıyor.
"diye bitirdiğinde Baekhyun acı ile inlemişti.Çünkü Chanyeol bileğini istemeden de olsa sıkmıştı.

"Tanrım özür dilerim, özür dilerim iyi misin?" diye endişeyle kısa olanın bileğini yoklamaya başlamıştı.

"Sencede tuhaf davranmıyor mu Chen ?"

"Yani kimseyle muhattap olmayan adamdan bahsediyoruz.Çocuğun içine girecek neredeyse.Neyse biz gidip kostümlerimizi giyelim partiye az kaldı."diye Chen onu tamamlayıp yukarı çekiştirmişti.

.
.
.

"Bunu giymek zorunda mıyım? Kendimi palyanço gibi hissediyorum."Baekhyun nereye düştüğünden emin değildi ama Xiuminle çok eğlendiği barizdi.Onun gibi kısa olan çocuk birazdan yapılacak parti için onu Harley kılığına sokmaya çalışırken kendini unutmuş gibiydi.

"Partiyi neden yapıyorsunuz ?"diye sorduğunda Xiumin makyaj yapmayı bırakmıştı.

"Chanyeol için.Doğum günü bugün.Aslında gerçek doğum gününü kutlamıyor bazı nedenlerle o yüzden bizde altı yıldır sürekli bugün onun doğum gününü kutlarız"diye gülümsediğinde Baekhyun kafasını sallamıştı.Verecek bir cevap bulamamıştı.

"Ee söyle bakalım senin sevgilin var mı ?Yoksa ki olmasın lütfen çünkü bu gece Chanyeol ile ilgilenme işini sana vereceğim."diye kahkaha attığında Baekhyun kızardığına emindi.

'Tanrım ben evliyim.'diye düşünürken bunu Xiumine söymemekte bir sakınca görmediği için ağzını açmıştı ki içeriye itilip kakılan Chanyeol ile kelimeler havada kalmıştı.

"Xiumin gel yanıma bırak şunları oynaşsınlar bizde az oynaşalım kumsala gitmeden önce" diye Chen sevdiği adamı çekiştirdiğinde Baekhyun Joker kılığına bürünmüş Chanyeol ile göz göze gelmişti.

SEX IN HAWAII X (Chanbaek Texting )Where stories live. Discover now