6 Poglavlje

918 57 12
                                    


Još uvek sam bila u njegovom naručiju, nisam htela da se probudim, želela sam da još uvek traje ovaj trenutak. '' Zašto se pretvaraš da spavaš? '' Pitao me je njegovim polu pospanim glasom. Otvorila sam oči i videla sam ga kako gleda u mene. Naša lica su bila mnogo blizu, tako da sam osetila da crvenim. Za moje čudo i njegovi obrazi su bili rumeni. Kad sam htela da mu odgovorim poljubio me je. Uzvratila sam poljubac i samo odjednom moj stomak je postao pun lepterića. Prekinuo je poljubac i pogledao me je sa njegovim kezom. '' Pošto si uzvratila poljubac, od sad si moja.'' Raščupao mi je kosu i ustao. Dok se on rastezao ja sam ostala u krevetu da umrem od sramote. '' Čisto da te upozorim, ne volim da delim ćebe tako da ako budeš ponovo spavala samnom ponesi ćebe sa sobom.'' , '' Šališ se zar ne?'' , '' Ja sam mrtav ozbiljan.''    Samo sam klimnula glavom, jer ipak je to Min Yoongi. Krenuli smo ka kuhinji da jedemo i stavio je njegovu ruku preko mojih ramena. Al sudeći po njegovoj faci bilo ga je baš briga da li će nas neko videti ili ne. Ušla sam u kuhinju pre Suge, ipak za svaki slučaj. 


Pozdravili smo se sa svima i počeli da jedemo.Svi su bili zauzeti sa svojim mislima, Sangra je pricala sa Kookiem, Helena sa Jinom. Izgleda da se Jin zaljubio u nju. '' Oh, da, Saro gde si bila sinoć? Hteo sam da te pitam nešto, ali nisi bila u sobi.'' Pitao me je Taehyung. '' Bila je kod mene, pomagala mi je malo oko mikstejpa tj. trebalo mi je mišljenje od moje devojke.'' Zagricnula sam se kad je rekao ''moje devojke'' i svu su počeli da vrište i da čestitaju, a ja sam htela da probadnem kroz zemlju od sramote. Iskreno ne znam zašto me je bilo sramote, možda što mi je Suga prvi dečko ikada? '' Oh, umalo da zaboravim..'' Rap Mon je počeo da govori. '' Zvao me je menadzer, pošto te nije mogao dobiti..'' pogledao je Sugu. '' Rekao je da je Suran prihvatila da peva neku pesmu za tvoj mikstejp.'' Kad je to Rap Mon rekao, Sugino lice se ozarilo od sreće. 


*time skip* 


Odslusala sam neke Suranine pesme i moram priznati da ima lep glas... Iskreno nekako sam malo i ljubomorna. Želim da znam da pevam lepo kao IU, Taeyeon, Ailee itd.. Što se tiče repovanja živi užas.. Imam ja sluha za muziku ali kad dođe do pevanje, pevam kao ptica kreštavica. Suga je sa Suran u Big Hitu i rade za tu jednu pesmu. Odlutala sam u svojim mislima sve dok nije Jungkook usao u moju sobu i sakrio se iza ormana . Samo sam ga pogledala ''Shhh bežim od hyunga, jer sam umesto soka sipao soju sos za sushi i sad hoce da me ubije'', '' Eh? ali soja sos ima dosta drugačiji miris, kako je uspeo da nasedne?'' , '' Pa izgleda da imas mnogo glupog rodjaka, bez uvrede'' Samo sam se nasmejala na to. '' Nego? Nešto nije uredu? Izgledaš previše utučeno.. Nije valjda da ti smeta što Suga radi sa Suran?'' , '' Iskreno, meni uopšte ne smeta to, samo želim da dobro pevam, mislim ne moram da pevam kao neke najveće zvezde, nego samo da zvuči lepo, a ne kao ptica kreštavica..'' 


Jungkook mi je pokazao kako prvo da zagrejam glas na početku i pokazao mi je neke cake kako da lepo zvuči dok pevam, ipak mi treba dosta vremena da savladam pevanje.


******************************************************************************************

Zao mi je ako je i ovaj part kratak al šta da se radi xd Takođe se izvinjavam ako ima negde gramatickih grešaka jer me je mrzelo da pišem :') Ako želite pročitate i moju drugu knjigu '' Moj Tajni Život'' bila bih vam zahvalna ako je pročitate xD pozzz

Godinu dana sa BTS-omTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang