İlk Karşılaşma

229 12 3
                                    

Khushi bugün çok mutlu. Çünkü bugün Ablası Payal evleniyor. Ama damat tarafı Gupta ailesinden başlık parası istiyor. Gupta ailesinin maddi durumu kötü olsa da Khushi ablasının mutluluğu için parayı dükkanlarını satarak ayarlıyor. Khushi parayı vermek için müstakbel eniştesinin yazdığı adresi aramaya gidiyor. Ama bu kritik sürede hızla bu para evrağını eniştesinin yazdığı adrese verip tekrar düğün alanına gelip ablasının yanında olmalıydı. Khushi deli dolu bir kız ama çok zeki ve temiz kalpli. Üzülerek de olsa bir motoru çalıp hızlı olmaya çalışıyor.
Arnav Singh Raizada çok yakışıklı ama tek kusuru kibirli olmasıdır. Arnav çok zengin bir iş adamıdır ve onu Hindistan'ın hepsi tanır. Delhi'den Lucknow'a eski evlerini satmaya amcasıyla anlaşma yapmak için gelir. Ablası Anjali eski evleri bile olsa o evdeki anılar için evi satmayı hoş karşılamaz ama yapacak bir şey yok Arnav bu dediği olur. Lucknow'da Arnav için düzenlenen bir defile vardır. Defilenin en güzel modeli kayıplardadır. Defile devam ede dursun biz Khushi'ye dönelim.
Khushi eniştesinin verdiği adresi bulur. Ama yanlış bulur. Bulduğu adres bizim kibirli Arnav'ın defilesinin olduğu yerdir. Khushi ablasının düğünü olduğu için çok güzel giyinip süslenmiştir. Defile yetkilileri Khushi'yi en güzel model sanıp elindeki evrağı alıp onu sahneye iter. Khushi o kadar kişi içinde korkak bakışlarla yerinde donup kalır. Arnav Khushi'yi düşmanlarından birinin gönderdiğini düşünür ve sinirle ayağı kalkar. Khushi sahneden koşarak çıkmak üzereyken eteğine takılır ve Arnav'ın kucağına düşer. Gazeteciler ünlü iş adamı olan Arnav'ın bu fotosunu çeker:

Arnav defileyi iptal edip Khushi'nin elinden tutup onu götürür

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Arnav defileyi iptal edip Khushi'nin elinden tutup onu götürür. Khushi ne kadar gitmeyi denesede gidemez. Arnav Khushi'yi geç saatlere kadar bir odada kilitler.
Payal ise Khushi olmadan evlenmek istemez ve düğünleri Arnav yüzünden iptal olur. Khushi odada Allah'a düğün iptal olmasın diye dua eder, ama nafile. Gece geç olunca defile konukları gidince Arnav odayı açar Khushi hızla eve gitmek için koşar. Ama Arnav onu tutar ve patronun kim diye onu sorgular. Khushi hiç bir şey anlamasa da Arnav Khushi'nin olmayan patronunu tehdit eder. Sonra da Khushi'nin boynundaki incili kolyeyi koparır ve Khushi'yi serbest bırakır.
Khushi eve gelince misafirlerin çoğunun gittiğini ve kalan misafirlerin ona kötü kötü bakışlarıyla karşılaşır. İçeri girdiği gibi Annesi gibi olan teyzesi Garima ona tokat atar (elleri kırılasıca) ve Khushi'ye anne ve babasını kaybettiğini yüzüne vurar. İki büyük darbe yiyen Khushi Arnav'dan ölesiye nefret eder ve teselliyi ablasının yanında alır.
Arnav ise defile için Khushi den intikam almak ister. O fotoyu tüm Lucknow'da gazetelerin, dergilerin ve haber kanallarının yayınlanmasını sağlar. Böylece Khushi Lucknow'da kötü biri olarak bilinecekti. Gerçekten de böyle oldu ve Khushi kimsenin yüzüne bakamadı. Bu haberi yapan şirkete gidip o şirketi şikayet edecekti ki bu haberi Arnav'ın yayınlattırdığını öğrenince Arnav'a olan öfkesi arttı. Bu arada Anjali her zaman Arnav'ın evlenmesini istiyordu. Ama Arnav'ın hiçbir şeye inancı yoktu evliliğe de. Anjali Arnav'ı bu haber yardımı ile evlendirmeyi planladı yani Khushi ile. Çünkü Anjali Khushi'nin öyle biri olduğuna inanmıyordu.
Khushi ve annesi (teyzesi Garima) yürürken adamlar Khushi ile dalga geçip bizimde kucağımıza düş gibi saçma sapan cümleler kurdular. Sonra da Khushi'nin şalını boynundan çektiler. Bunu gören Shyam (Anjali'nin eşi) bu adamları dövdü ve Khushi'nin şalını ona teslim etti. Shyam evli olmasına rağmen Khushi'nin güzelliğinden etkilenmişti. Tam da orada Khushi ile Shyam tanıştı. Khushi'nin halası Mathubati Khushi ve Payal'i alıp kendi evine yani Delhi'ye götürmeye karar verdi. Khushi koşarak Arnav'ın yanına gitti ve ona"Benden sonsuza kadar kurtulacaksınız Bay Arnav Singh Raizada" dedi. Sonra da halası ve ablası ile birlikte gittiler.
Khushi bu yeni şehre alışmak için kendine bir iş buldu, saree (hint kıyafeti) satacaktı. İlk işi Raizada Malikhanesindeydi. O malikhanenin büyük bir yer olduğunu bildiğinden heycanlıydı. Evet okurlarım bu Malikhane Arnav'ın kaldığı Malikhane. Arnav'ın zaten Lucknow'da işi bitmişti. Eski evini satıp tekrar Delhi'ye gelecekti. Khushi ilk iş günü olduğundan halasının yakın komşusu Bay Mutlu'nun küçük ve etrafı su bidonları ile dolu olan bir motosikleti alıp trafiğe girdi. O bidonlar yüzünden tam süremiyordu. Birden Khushi bir arabaya çarptı ve o araba Arnav'ın arabasıydı. Arnav ve Khushi gözgöze gelince SEN! dediler.
Arnav arabanın çizilmesi üzerine Khushi'den para istedi. Khushi yine düşünmeden parayı kısa sürede getireceğini söyledi. Motorunda dikiz aynası kırılmıştı. Sonra ikisi yollarına devam ettiler. Khushi Raizada Malikhanesinin dış görünüşünden bile çok etkilenmişti ki içi daha güzeldi. İçeri girince sareelerini bohçasından çıkarıp özelliklerini saydı. Anjali Khushi'yi tanıdı ve sandığından daha tatlı ve iyi biri olduğunu anladı. Arnav'ın anneannesi, ablası Anjali, Khushi'yi çok sevdi. Yengesi Manorama ise Khushi'yi kıskandığından ondan aldıkları sareelerin bir kaçını kesti ve Khushi tarafından kazıklandığını dile getirdi. Khushi çok mutluydu ilk iş günü harika geçmiş ve büyük miktarda para kazanmıştı. Manorama Khushi'yi arayarak "Bir daha bu eve gelme seni sahtekar YIRTIK SAREE selam merhaba güle güle hıh" diyerek Khushi'yi üzdü. Anjali ise Khushi'den Manorama adına özür diledi ve tekrar gelmesini istedi.
Khushi bu sefer sareelerini iyice kontrol edip Malikhaneye gitti. Manorama "Selam merhaba güle güle. Ne işin var burda bir daha gelme demedim mi?" dedi. Khushi tam konuşacaktı ki Anjali "Yenge Khushi'yi ben çagırdım. " diyerek Khushi'yi içeri aldı. Sohbetler, muhabbetler Khushi anneannenin ve Anjali'nin yüzünü güldürüyor, onların neşe kaynağı oluyordu. Khushi birden Arnav ile çarpıştı ve onun kucağına düştü. Aşkla birbirlerine bir süre baktıktan sonra "Yine mi sen?" dediler. Arnav "Burası benim evim ne işin var burda?" Khushi "Ne! Burası sizin eviniz mi? 😮" Arnav onu evden kovar. Anneanne Arnav'a kızar ve ona küser.
Khushi ise üzgün ve düşünceli bir şekilde jalebi yapar. Khushi düşünceli iken jalebi yapıp yer:

Khushi Arnav'ın Raizada ailesinden olduğuna inanmaya çalışır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Khushi Arnav'ın Raizada ailesinden olduğuna inanmaya çalışır. "Anjali gibi bir melek ve Arnav gibi Bay Kibirli nasıl kardeş olur ki!???" diye kendi kendine konuşur. Halası ve Payal ise onun neden yine jalebi yaptığını anlamaya çalışır.

Arkadaşlar güzel olmuşsa söyleyin devam edeyim. Bir Garip Aşk dizimizden faydalanarak yazdım. Değişiklik yaptım ufak tefek değişimler. HAYDİ YORUM YAZIN

BİR GARİP AŞK Where stories live. Discover now