hoofdstuk 7

136 2 0
                                    

Lisa pov

Ik loop samen met Lars door de straten van Londen. Hij is zo knap en hij is maar 4 jaar ouder dan mij. Uuhm... Hij vind mij toch niet leuk.... Als we bij een winkel staan vraagt hij wat ik leuk vind. Ik antwoord en zeg een trui met I<3 Londen. Owkee zegt hij, ik vraag waarom wil je dat weten. Uuh gewoon en hij word rood. Ik doe of ik niks door heb, het ziet er zoooo schattig uit. We lopen terug naar het hotel toe. Als we op de kamer zijn ga ik muziek luisteren natuurlijk naar mainstreet.

Lars pov

Lisa is echt leuk. Ik wil haar verrassen. Zij zit nu muziek te luisteren, ik zeg dat ik even naar mn ouders ga maar stiekem ga ik die trui kopen die ze graaf wil hebben. Als ik in se straten loop koop ik de trui. Ohw nee he hoe krijg ik dit ooit mee mar binnen.

Ilse pov

Daan is zo leuk. Ik heb gewoon verkering met hem en duizendemainiacs zijn natuurlijk fkk jaloers hahaha. Ik ga mn schatje maar is verrassen en ga een leuk armbandje kopen met mij naam er in. Maar dan... Is dat... Ik kan het niet geloven, dat is... Ik moet zorgen dat ik niet wors gezien want dan is het echte foute boel... Pfftt daar gaat ie. Gelukkig heeft ie me niet gezien. Het scheelde niet veel...

Joy pov

Ik lig in bad. Shitt ik heb mn Iphone in de kamer laten liggen nu kan ik mn vriendinnen niet bellen. Snel was ik me haren , trek mn kleren aan, doe wat make-up op. Pak mn mobiel en ik bel zo snel mogelijk mn vriendinnen om te vragen of ze mogen en kunnen. Wn ja hooor ze mogen allemaal. Ze zijn er morgen. Meteen app ik mn schatje om het goede nieuws te vertellen. Hij is echt heel erg blij.

Zwaar verliefd {mainstreet}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang