Понеділок

3.5K 81 3
                                    

Вона відчула хвилю ніжності, що вкривала її шкіру, мурашки, що бігли від кінчиків пальців до плечей та по шиї піднімались до щік, даючи гарячкуваті рожеві відтінки. Це була думка, гаряча уява, що намалювала момент найвищої насолоди і дала поштовх тілу до фізичного збудження.
За думкою тіло не забарилося. Спочатку дихання збилось зі свого звичного
темпу та серце застрибало незвично неритмічно аж у животі. За ним
метелики, що прокидались тільки на поклик похоті, заметушились та
розбудили найгарячіші та найчуттєвіші клітинки тіла. Шкіра чутлива до найменшого доторку, тепер навіть доторк повітря сприймала не так,
найменший протяг, що гуляв у кімнаті та торкався оголеного тіла приносив задоволення та затримку подиху одночасно.
Вона зімкнула повіки та поспішно нерівно вдихнула повітря, ледве чутний стогін вирвався з грудей. Думки плутались і відверто підштовхували до отримання тваринного задоволення.
Він лежав поруч, зайнятий як завжди, читаючи новини та шукаючи безглузду інформацію у всесвітній павутині. Його запах, що так рідко вдавалось піймати, в цю хвилину збуджував її уяву та тіло. Вона ніжно поклала руку на його бедро та холодні пальці обпеклись об його гарячу тверду шкіру. Серце застукало швидше, а думки почали плутатись у пошуках подальших рухів, що змогли б принести найвищий рівень насолоди. Малюючи в уяві які бажання вона б хотіла задовольнити саме в цю хвилину вона провела легко долонею до його коліна та назад, ловлячи кожну клітину в клітку свого майбутнього задоволення.
Він солодко замуркотів радіючи, що вона торкнулась його та вирішив не відлякувати її ініціативу, продовжуючи читати та роблячи вигляд що нічого особливого не відбувається. Його серце стало стукати частіше та мужнє сильне тіло не видавало ані найменшої реакції.
Вона її і не чекала. Вона розуміла, що насолода має бути її, що її тіло має досягти тієї точки, де реальність змішується з фантазією.
ЇЇ ліва рука опустилась на живіт та повільно і ніжно почала опускатись до її трусиків. Праворуч все ще лежав він і вона все ще погладжувала його бедро. Цнотливо запускаючи руку собі у трусики вона ніжно торкнулась вологого клітора та, ніжно погладжуючи гарячу вологість, зімкнула очі від задоволення. Права рука не могла більше піддаватись контролю та замість ніжної ласкавої перетворилась у похітливу. Нігті впивались у його гарячу шкіру та синхронно з погладжуванням свого клітора вона пересувалась все ближче до внутрішнього боку його бедра відчуваючи м»яке та гаряче місце що пульсувало між його ніг. Торкнувшись його яєць через білизну вона
зрозуміла що хоче його зґвалтувати та бути зґвалтованою одночасно. Знайшовши шлях через низ білизни її права рука нарешті торкнулась яєць та обоє одночасно випустили стогін збудження та захоплення.
Зрозумівши, що під ковдрою давно уже коїться щось, він зірвав з неї ковдру та побачив як вона ніжить себе у трусиках, які вже мокрі від задоволення. Він солодко застогнав та вирішив не заважати і спостерігати за тим як його дівчинка ґвалтує себе пальчиком. Їй сподобалось, що ніхто і не збирався заважати її втіхам. Відчуваючи його погляд та заводячись від цього ще більше вона продовжила гладити та стискати його яйця, в той самий час повільно діставши руку з своїх трусиків вона піднесла руку до своїх губ та солодко обсмоктала пальчик, яким щойно себе ґвалтувала. Стогнучи та облизуючи пальчик вона поглянула на нього та піймала погляд похоті та пристрасті від нього. Мокрим пальчиком вона провела по грудях та ніжно вщипнула себе за сосок так, що стало боляче, а трусики стали мокріші ще на йоту.
Їй тепер було мало своєї вологи, вона хотіла його, хотіла його цілувати, кусати, облизувати та висмоктувати його сік. Вона повільно піднялась на коліна та ніжно поцілувала його у шию, язиком вона вимальовувала візерунки та насолоджувалась запахом його тіла. Покусуючи плечі та нігтями дряпаючи його тіло, вона спускалась спочатку до його грудей та облизуючи соски покусувала їх доводячи його до втрати розуму. Він почав вигинатись та стогнати навіть від цього і навіть не здогадувався що було у неї на думці попереду.
Вона як кішка вигиналась бо у трусиках було таке напруження та така похіть, їй хотілось відчути всередині його, твердого та гарячого. Вона плавно зняла з нього білизну та жадібно поглянула на нього. Спочатку ніжно облизавши свої гарячі губи та приготувавшись до солодкого та гарячого члена вона торкнулась до нього та ніжно погладила, згори донизу, знизу догори . Вона поцілувала кінчик члена мокрими губами, водночас погладжуючи та жмакаючи його яйця, від чого він стогнав голосно і безперервно. Язик, що так довго чекав цього, почав ніжно вилизувати його голівку, а губи обсмоктувати її в той же час. Руками вона масажувала йому яйця та член поки намагалась висмоктати з голівки той перший сік, що є у нього на самому початку сексу зазвичай.
Він вигинався все більше і більше, голосно стогнав, намагався її зупинити, шепотів що довго так не зможе, але їй було байдуже. Вона округлила свої вологі та гарячі губи та заштовхнула його член до самих яєць собі у рот, вилизуючи далі при цьому його язиком. Він скрикнув , але це тільки її підбадьорило.  Вона рухалась вверх-вниз доводячи його до шаленості , але хотіла відчути його у собі, тому без зайвих питань вона за дві секунди стягнула свої трусики поки агресивно смоктала його яйця та нависла над його збудженим тілом гола та неймовірно спрагла. Вона ніжно подивилась йому у очі, обхопила його член рукою та повільно почала сідати на нього. На мить зупинившись, вона засунула його член тільки на кілька міліметрів та знову вийняла, так вона повторювала кілька разів. Збільшуючи амплітуду рухів вона кілька хвилин ґвалтувала його ніжно, тільки кінчик члена міг відчути її. Раптом, вона сіла на нього до самого кінця і він від цього застогнав так, що вона мало не кінчила.
Вона насолоджувалась його членом у собі, вона танцювала наче кішка, рухалась у різні боки, зупинялась та прискорювалась і стогнала разом з ним на весь голос.  Він намагався встати та скинути її, щоб зґвалтувати, але перемогти її у такі хвилини було неможливо.  Вона помітила як він
примружив очі і зрозуміла, що зараз все в її руках. Він піднявся і агресивно покусував її соски примовляючи як сильно він її кохає та як шалено він її хоче. Вона зосередилась на своїх відчуттях та відчула клітором, саме час до цього....Вона рухалась так, наче галтування його було її планом життя, ліжко билось о стіну а стогін було чути далеко за межами кімнати, він тримав її за талію та насаджував ще сильніше на свій член, а вона міцно вп»ялась нігтями у його груди.... Крик оргазму в них був
одночасний, вони тяжко дихали та продовжували ґвалтувати один одного ще на протязі 10 хвилин...Засинають вони завжди ще в момент, коли його член у ній.

Цнотливка. ПонеділокWhere stories live. Discover now