Nyálas utószó

916 63 21
                                    


Megjegyzés: ne aggódjatok nem lesz nyálas.

Vagy mégis...

Köszöntelek titeket a könyv végéről! El sem hiszem, hogy ez megtörtént! Eskü nem gondoltam volna, hogy idáig fajul a helyzet és befejezem az első saját történetemet. Gratulálok magamnak, hogy nem hagytam fel vele!

A lényegre törve, szeretném megköszönni nektek olvasók azt sok-sok vote-ot, kommentet, támogatást és kedves szót. Olyan sokszor vidítottak fel, hogy el sem tudjátok képzelni. Motiváltatok a folytatáshoz, még ha sokszor voltam alul motivált is. Köszönöm egymilliószor! ❤️

Köszönetem azoknak is, akik díjat ítéltek nekem. Ennél nagyobb elismerés nem is érhetett volna!

Most pedig néhány statisztika...hahaha dehogy. A könyv általában tartotta magát az első öt helyen sci-fi kategóriában, ami elképesztő és még mindig durva számomra. Mármint ez ilyen tök merész álom volt, hogy látható helyen legyen a storym, és ott is volt. Olyan hihetetlen és bocsánat, de én tényleg ennyire lelkes vagyok.

Persze, természetesen nem ez volt a legfőbb cél. A legfőbb célom az volt, hogy átadjam az üzenetem ezzel a könyvvel. Tudom, hogy sokan talán nem ilyen kimenetelre számítottak, mikor elkezdődött a könyv, de úgy érzem méltón lett vége. Ahhoz képest, hogy alapból én milyen pozitív személy vagyok, nagyon sokszor meglepődtem magamon, sőt sokszor észre sem vettem, hogy milyen szörnyűségeket művelek, de elvégre ez volt a legfőbb cél.

A könyvem - hogy egyértelműsítsem - az élet azon oldaláról szól, ami igazságtalan, kegyetlen és mondjuk ki; szívás. Nem, sajnos nem mindig fordul a kocka és lesz minden happy end, sajnos néha bele kell törődnöd a sorsodba és a tragédiákba, de a legfőbb hogy mindig maradj hű önmagadhoz.

Biztosan észrevetették, hogy Róza maga a megtestesült hangulatingadozás és talán néha túl sok volt belőle, de ugyan már, hát nem ilyenek vagyunk mi is! Én legalábbis teljes mértékben ilyen korszakomat élem, éljenek a tíínédzserek! Tehát ezzel a könyvvel ezt is szerettem volna bemutatni, hogy mikkel küzd úgy alapból egy mai fiatal - sok-sok sorson keresztül. Alapból nem könnyű szerintem ma nekünk, de szegény karaktereim duplán szenvedtek. És bocsánat ezért.

Remélem, hogy tudtam adni valamit ezzel a történettel számodra, Kedves Olvasó, mert nekem nagyon sokat segített. Sok mindenre ráébresztett, és nem csak a világgal szemben, de a magammal is inkább tisztában lettem. Köszönöm, hogy elolvastad és bármikor visszavárlak, ha újra át akarod élni.

Megjegyzés: Bocsánatkéréssel tartozom a helyesírási hibák miatt, tudom hogy ez elvesz a könyvem minőségéből, de bevallom töredelmesen, hogy béna vagyok és még gyakorlásra szorulok. Ezért előfordulhat, hogy lesznek javítgatások a későbbiekben. 

Legyen nagyon szép napotok és soha ne feledjétek, hogy gyönyörűek vagytok!

Essie

Tűz, Víz, Repülő (befejezett)Where stories live. Discover now