Dope²-25

4.9K 488 41
                                    

Jimin, Jungkook'u beklediği 5 dakikalık zaman dilimi sonunda Jungkook gelince yüzünde oluşan kocaman gülümsemeyle ayağa kalktı ve yanına gelen bedene sıkıca sarıldı.

"Hoşgeldin sevgilim."

Bunu isteyen o'ydu. Açıkçası Jimin içinde bir sorun yoktu aksine ona böyle bir şey demek nedense oldukça fazla hoşuna gitmişti.

"Hoşbuldum."

Beraber karşılıklı oturduklarında ikisi birer kahve sipariş etmiş ve bu esnada buraya gelme sebeplerini konuşmaya başlamışlardı.

"Sana bu Jimin seni seviyor lafını Yoongi ne zaman dedi bilemem ama bana ilk dediği zaman kesinlikle ciddiye almamıştım. Öncelikle bu senin açından imkansızdı. Bana göre. İkimizde aynı kızı seven ya da sürekli atışan farklı karakterleriz işte. Ama senin beni sevme olasılığın olmasa bile o söylem yüzünden sana biraz da farklı açıyla bakmaya başladım. Bunu yansıtmadım biliyorum. Her zamanki bendim işte ama olabiliritesini düşünüp biraz da sana o gözle baktım."

Jimin kıkırdandı ve masanın üzerine koyduğu ellerini göğsünde kavuşturdu. Bu esnada kahvelerde gelmiş ve sohbetleri güzel kokularla canlılık kazanmıştı.

"Sonra da sana sordum işte. En azından adım atmalıydım. Böyle hissettim. Açıkçası o teklifte bulunduğumda dalga geçtiğini, öylesine kabullendiğini sanmıştım. Belki de öyledir bilemem ama sevgilim demem için diretmen biraz daha sorgulatmaya başladı. İçimde itiraz etmeyeceğim bir ilgi var evet. Eğer gerçekten sağlam temelleri olan bir ilişki olacaksa bu ve sende istiyorsan yeniden ve yüzüne bakarak teklifimi yenileyebilirim."

Jimin'in ciddi konuşması ve itirafları Jungkook'u hem şaşırtmış hem de gülümsetmişti.

Kahvesinden bir yudum aldı ve konuşmaya başladı. Açıkçası onunda açıklaması gereken şeyler vardı.

"Ben belki senin gibi o söylemi duyduğum zaman sana o türlü bakmasam da teklifte bulunduğun zaman öyle düşündüm. Bilmiyorum seninki kadar bir ilgi yok içimde daha yeni evet ama güzel bir çift olabileceğimize inanıyorum."

Jimin kıkırdanıp kafasını aşağı yukarı salladı ve Jungkook'un masanın üzerinde bulunan ellerini kavradı.

"Yani gerçekten bir ilişkiye adım atıyoruz?"

"Evet. Uzun bir ilişkiye adım atıyoruz, buna inanıyorum."

Dope² :: JiKook ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant