Prologue• Will you marry mе, my love?

16 1 0
                                    

Намирах се на брега на река Темза, в една от кабинките на така прословутото "Лондонско око". Височината беше 135 метъра. Това ме стресираше, понеже гледките от високо ме натоварваха, но странното тук е, че това виенско колело не ми действаше така, а точно обратното-караше ме да се чувствам като у дома си.

Докато увеселителното съоражение се въртеше се наслаждавах на невероятната гледка на Лондон. Всичко беше толкова красиво, а очите ми бяха насълзени от мислите за изминалата година, но това бяха фактите и явно съдбата ми.

Докато кабинката се намираше на върха на колелото, то изведнъж спря и всичко се разтресе. Хората се паникьосаха, а това ме изнерви допълнително. В ръката си държах сенджирчето сърце с имената ни, от което отдавна трябваше да съм се отървала, но просто не можех. Явно съдбата беше решила друго, защото при залюляването, то хвръкна на пода и падна от една малка дупчица. Дали беше случайно.
Веднага след това забелязах как вратата на кабинката се отвори. Когато видях познатите ми до болка зеленикаво-кафеви очи и тези меки розови устни краката ми се подкосиха, а сърцето ми направо спрв, но трябваше да съм силна и да не се поддавам отново.
Момчето, облечено така привлекателно, с този бял костюм, пристъпи към мен, лицата ни баха на сантиметри едно от друго, а единственото, което успях едва едва да кажа беше:
-Но..но ти как се качи тук?-
Той само се усмихна мило, разкривайки два реда идеално бели зъби и ми посочи нещо нагоре.
Навън беше тъмно, а небето почти черно и не се виждаше нищо, докато един голям бял балон не мина, разцепвайки мрака със светещ, ярък надпис, който гласеше: ЩЕ СЕ ОМЪЖИШ ЛИ ЗА МЕН ЛЮБОВ МОЯ?!, след което започнаха да се изстрелват много цветни фоерверки. Момчето коленичи пред мен и извади една черна сърцевидна кутийка, от която, след като отвори, се показа невероятно изящен диамантен пръстен. Всички бяха зяпнали, с утворени усти. Не можех да кажа нищо. Стоях безмълвна, просто това не го бях очаквала...никога.

Ако главата ви хареса, гласувайте моля❤️❤️❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 13, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

~In the eye of love~Where stories live. Discover now