TANITIM

246 297 60
                                    


-BAŞLANGIÇ TARİHİNİZİ ATMAYI UNUTMAYIN :))


Merhaba ! ben sırma normal, sıradan bir sırma. Gününün yarısını çalışarak , veyahut evde kitapların arasında boğularak geçiren bir sırma .
Evet ben bir asosyalim dışarıya çıkmayı çok sevmem zaten ne gerek varki evde oturup kitap okumak veya film izlemek varken . Ha sanmayın ki arkadaşım olmadığından değil aksine arkadaşlarım çok , ama aramızda kalsın hepsi birer gerizekalı. Kendi egolarını tatmin etmekten başka hiçbirşey bilmezler
İnsanları küçük düşürmekten, özel hayatlarına burunlarını sokmaktan çok ama çok memnundurlar .bu yüzden hep kendimle onlar gibi olmadığım için gurur duymuşumdur.

Bu dünyaya herkesin bir geliş sebebi vardır öyle değil mi, ya da herkesin bir dönüm noktası peki ben niçin geldim sadece kitap okumak içinmi süper bir sebep gerçekten , peki ya dönüm noktam 21 yaşındayım ve bir kez bile olsun aşık olmadım, evet sevgilim oldu ama sadece hoşlanmadan ibaret ya bir hafta ya da en fazlası bir ay onun haricinde ben henüz dönüm noktam olucak kişiyi bulamadım.

İnsan keni kaderini belirleyebilir mi ? Yoksa Allah'tan gelicek olanı bekleyip hayırlısı neyse o olsun demeyimi, evet bir zamanlar ikinci seçeneği seçmiştim, ve şuan 21 yaşındayım ama bir ileriki seviyeye henüz atlayamadım , seviye atlayan tek bir şey varsa o da hastalığım.

Size biraz hastalığımdan bahsedeyim doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığım var önceleri bayılmayla başladı daha sonra küçük krizler geçirmeye başladım annem ve babam bunu herzaman görmezden geldiler ta ki hastalığım ilerleyene kadar kurtulma şansım vardı belkide ama annem ve babamın vurdum duymazlığından dolayı hayatımı ilaçlarla birlikte geçirmeye mahkum bıraktırdılar beni.

Şu hayatta, bu zamana kadar hiçbir dileğim kabul olmadı, ama artık birşey olsun istiyorum, yaşayacağım günlerin sayısı belli değil belki bugün belki yarın öleceğim ama ben bu dünyadan aşık olmadan göçüp gitmek istemiyorum, şu renksiz sıradan hayatıma farklı şeyler katmak istiyorum.Ben artık aşık olmak istiyorum

____________________________________________________________________
MERHABA!
Beğendiyseniz eğer Yıldıza  basıp yorum yapmayı unutmayın :))

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin