9. Review: Big Mac Chicken

68 17 1
                                    

Waarschijnlijk heb je het wel meegekregen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Waarschijnlijk heb je het wel meegekregen. McDonald's bracht een nieuwe Big Mac uit, eentje met kip. Wat me vooral opviel is dat menig bekend Nederland liet weten dat de Big Mac er een klein broertje bij had. Vooral vloggers postten enthousiast foto's en video's van de nieuwe burger op social media. Inclusief #spon of #ad natuurlijk! 

Eigenlijk was ik meteen laaiend enthousiast

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eigenlijk was ik meteen laaiend enthousiast. Ik was al wel fan van de normale burger, maar een variant met kip leek me helemaal geweldig. Elke keer dat ik de kans kreeg vroeg ik mijn ouders of ze langs de Amerikaanse fastfoodketen wilde rijden. Tevergeefs. Op bevrijdingsdag, vlak voordat het festivalleven begon, scoorde ik er toch één. (Oeps: ik nam er een heel menu bij). 

Heb ik genoten? Ja. Was het m'n geld waard? Ja. Brak de hemel open? Nee. Het was lekker en ik moest het geproefd hebben, maar het was niet geweldig. De saus die normaal ook op een Big Mac zit maakte het goed. Verder was de burger goed, maar een beetje saai. Hij was lekker, maar toch prefereer ik de normale. Sorry McDonald's! 

Beoordeling: ★★★☆☆

Great again - Wattnews editie 4Where stories live. Discover now