16

1.5K 127 29
                                    

Just a Heads up - vardarbība un viss tas.

  Es devos uz viesu istabu ,jo Aleksandrs ar Dominiku gribēja parunāt vieni ,cik sapratu no viņu skatieniem uz mani . Es iekritu dīvānā nopūšoties smagi . Marks skatījās filmu .
-''Kas princesei uz sirsniņas?,,
-''Am ..nekas ?,, Vaicāju noliecot savu galvu pret Marka plecu .
-''Wow ,mēs apskaujamies,tad jau kas traks ir noticis ,ko boss sastrādāja ?,, Es nosarku . Ko viņš nenostrādāja būtu labāk vaicāt.
-''Neko .,,
-''Hm...,,
-''Kas ?,,
-''Nē..-nekas.,, Marks teica pavērojot mani uzmanīgi  .
-''Tu esi dīvains.,,
-''Tu ar .,, Pasmējos .
-''Esam dvēseļu radinieki ,tad .,, Teicu paķerot pledu pie sevis . Aleksandrs ar Dominiku strauji devās uz mūsu pusi kur visi puiši bija .
-''UZ KLUBU ,TAGAD. MARK PALIEC AR BELLU ,PĀRĒJIE UZ KLUBU MUMS UZBRŪK.,, Aleksandrs teica man salecoties. Es apsēdos atpakaļ dīvānā. Aleksandrs pienāca pie manis .
-''Uzvedies kārtīgi .,, Viņš nobučoja manu pieri ,es pamāju paklausīgi .
-''Mark ja viņai kas notiks es tev nogriezīšu ko dievs tev devis .,, Marks pasmējās.
-''Tu man to saki ? Bella te ir bad ass ,drīzāk viņa man ko izdarīs pirms uzspēsi atgriezties,viņai viss būs labi.,, Es nosarku paceļot pledu un palienot zem tā.
-''Ejiet prom,jūs man traucējat gulēt.,, Marks pasmējās. Aleksandrs ar puišiem strauji devās uz izeju . Drīz vien durvīm aizciršoties un paliekot klusumam . Es izbāzu galvu no segas.
-''Kas notika klubā?,,
-''Mazāk zinās tava skaistā galviņa ,jo labāk tev ,neuztraucies tas nav nekas ko boss nespēj nokārtot . ,, Es pamāju un vēroju pa logu sauli ,kad ko strauji ieraudzīju kusību .
-''Mark.,, Es klusi teicu norādot ar mājienu uz logu .
-''Velns .,, Marks sauca . Viņš strauji piecēlās mani paraujot . Mēs lavījāmies klusi prom .
-''Ejam uz šautuvi ,tur aiz tā ir viss vajadzīgais.,, Es pamāju sekojot Markam. Mēs klusi lavījāmies uz priekšu ,dzirdot izsitam ieejas durvis vaļā. Es strauji sāku skriet uz šautuvi Markam sekojot un aizvērām durvis aiz sevis . Viņš skrēja pie ieročiem . Izvilcis pāris viņš tos pielādēja un nobultējām durvis ,es skrēju pēc ieročiem un savācu divus ,ja nu .
Es skrēju slēpties ar Marku uz bunkuru ,tur būtu drošāk ,aizverot durvis mēs ieslēdzāmies un es spēju saskatīt visas kameras. Viņu bija daudz, pārāk daudz .Nokritu uz zemes un palūkojos apkārt .Šeit ar bija ieroči ,citi daudz smagāko par manējo rokās .
-''Skaties kameras ,es centīšos sazvanīt kādu .,, Marks teica paķerot telefonu no kabatas . Viņš sāka zvanīt ,bet neviens necēla. Kamēr vīri mūs meklēja. Viņi bija viesu istabā un tad virtuvē, ejot uz priekšu . Viņi izskatījās kā SWAT komanda, tikai es labi zinu kā svati ģērbjas un tie vīri bija kas cits . Šie kas uzbruka bija maskās . Ar automātiem . Es biju atradusi nažus un savācu cik daudz vien spēju ,skrienot . Es jutu ,kad viens man iegrieza ,bet tas neuztrauca tik daudz kā tie kas tuvojās. Viņi bija manas istabas gaitenī. Divas grupas . Vieni uz šo pusi ,otri uz otru . Septiņi ,es saskaitīju bija uz mūsu pusi .
-''Viņi ir septiņi mēs varam uzbrukt .,, Teicu klusi .
-''Ar ,ko ? Viņi dzirdēs.,, Es parādīju septiņus nažus .
-''Es paķēru ko spēju.,, Teicu iedodot pistoli ar klusinātāju Markam .
-''Esmu teicis ,kad esi apbrīnojami gudra sīkā?,, Es papurināju galvu .
-''Tagad tu zini . Es saprotu ko boss tevī ir atradis.,, Es nosarku . Es redzēju viņus laužamies pie mums. Viņiem bija ieroči rokās un mums naži . Tā bija kā pašnāvība. Burtiski . Es paķēru ieročus un tos aizbāzu aiz biksēm,pie muguras. Naži man bija rokās. Es bija gatava mest . Viņi sašāva durvju slēdzeni un atvēra durvis ,priekšā bija divi galdi kas daudz neko nedeva. Marks lika man sagatavoties ,pamāju atspiežoties pret sienu . Viņi tiks šeit ar , es to zinu ,pat šīs durvis nespēj nosargāt visu . Durvis atsprāga vaļā pirmajiem ejot iekšā. Es uzreiz dūru nažus pirmajiem . Maks iešāva lodes viņiem kamēr vēl skrēja citi. Trīs gar zemi . Es pietupos, kad kāds skrēja un sāka šaut ļaujot viņam iegriezt kājā un krītot uz zemes. Iedūru krūtīs, cerot ,ka viņš nenomirs ,bet gana ,lai viņš nespētu pakustēties. Viņa ierocis krita un es to paspēru ar pēdu . Atlika trīs kas uzbruka man bija viens nazis . Es sāku uztraukties . Viens skrēja virsū man ,es sagatavoju nazi . Iekliedzoties es viņam to dūru ,vicinot pa gaisu . Es viņu sadūru vairākas reizes viņam beidzot krītot . Viens strauji satvēris bija manu roku ,raujot mani . Es kliedzu Markam strauji sašaujot vienu un mērķējot tam kas man pie kakla pielika ieroci .
-''Tik izšauj un viņa mirs.,, Es jutu asaras . Marks bija uztraucies,viņš pats bija bailēs. Es ar kāju centos aizsniegt nazi to uzmanīgi paceļot kamēr abi saskatījās. Es to dabūju rokās un strauji dūru vīrietim ribās ,viņam atlaižot mani . Marks viņu sašāva . Es nokritu uz zemes zem vīrieša ,tad Marks padeva man roku ,pieceļot mani .
-''Velns ,nedari tā !,, Marks sauca liekot man pasmaidīt. Es salasīju visus nažus un devos uz priekšu ar Marku . Mums bija jāmin kur ir pārējie septiņi. Es jutu ,kad man sāpēja kāja ,es biju sašauta tas bija skaidrs. Iekodu lūpā, lai aizmirstu sāpes un turpinājām lavījāmies uz priekšu ,redzot pirmo . Tas ar muguru pret mums bija. Es pielavījos un pārgriezu rīkli viņam krītot. Marks viņu strauji pavilka prom no gaiteņa un nostūma stūrī. Mēs gājām uz priekšu . Es dzirdēju rāciju .
-''Septītais atsaucies,septītais atsaucies.,, Vīrietis aiz stūra sauca rācijā.
-''Velns viņiem uzbrūk.,, Vīrietis teica otram. Tad divi pagriezās un skrēja uz mūsu pusi . Es vienam iedūru kaklā tam krītot,bet Marks otram iešāva. Mēs strauji stūmām tos prom . Četri atlikuši . Es devos uz priekšu redzot,kad Aleksandra istabas durvis bija vaļā, redzēju pa spraugu ,ka tur ir trīs. Es izdomāju, kad varu ziedot vienu nazi to metot uz gaiteņa galu un pašai paslēpjoties aiz durvīm . Marks bija pie sienas blakus man ,gaidot . Visi trīs sadzirdēja skaņu un devās uz manu vēlamo pusi . Es visiem dūru mugurā ,vienam trāpot plecā,bet Marks sašāva pārējos . Viņi nokrita uz zemes ,citam nākot pa manu gaiteņa galu . Strauji ar Marku pieliecāmies ,kad lodes sāka lidot pa gaisu drīz vīrietim sāka beigties lodes ,strauji metu nazi ko izrāvu no viena vīrieša muguras. Tas lidoja un ietriecās kājā vīrietim atlaižot ieroci . Marks skrēja un sašāva viņu . Es nokritu uz zemes aiz paguruma ,tas bija diez gan smagi .
-''Bella tas bija apbrīnojami ...Bella ?,, Es pacēlu galvu vārgi .
-''Aha ,es tikai atpūtīšos .,, Teicu atlaižot kāju uz manas pidžammas bija liels sarkans pleķis.
-''Velns ,velns.,, Marks nometa ieročus un piecēla mani rokās .
-''Es esmu līķis.,, Marks teica man pasmejoties vārgi .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 22, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Aiz Mafijas BosaWhere stories live. Discover now