Part 15 /első rész/

1.5K 90 1
                                    

Ebédszünetben éppen Mandyval beszélgettem amikor hangos röhögésre lettem figyelmes. A hang felé fordultam és megláttam ahogy a VOLT barátaim Barbarával (idő közben kiderült az újj lány neve) röhögcsélnek, hát hamar találtak egy luzert a helyemre. Megböktem Mandy válá majd az asztal felé biccentettem ahol a barátaim rőhögtek. Gonoszan elmosolyodtam majd biccentettem hogy kövessenek, így Éb, Mandy, Katarine és Nikol elindultunk a viháncolo társaság felé.
-Lám, lám- szolalt meg a melettem áló Mandy
-Mit akkarsz?!- kérdezte meg Amy
-Ő semmit- mosolyogtam rá - Én viszont kérdezni szeretnék valamit! Mégis miért egy lùzert raktatok a helyemre?!- utaltam Barbira, mire Cameron átölelte. -Miért bántod szegény lányt?- kérdezte Shawn.
-Aztért mert mást nem érdemel. Egy semmire kellő csicska - mosolyogtam rá a Camhez bujó lányra. Erre nagy meglepetésemre Stava keze lendült, már majdnem az arcomhoz ért amikir egy ismeretlen kéz megragadta a kezét. -Meg ne merd ütni! - szolt rá a srác
-Miért ki vagy te?!- vonta fek a szemöldökét Steve
-Mark vagyok!- mondta stevenek aztán felémfordult -Ha gáz van gyere oda hozzánk!- mosolygott rám majd el ment. Elkerekedett szemmel nézet mindenki Stevere. El se hiszem higy megütött volna Barbi miatt. Enyitt jelentettem volna neki?
-Te meg akkarták engem ütni!- néztem rá, ekkor rádöbbent hogy mit is akkart csinálni. -Én annyira sajnálom, Luna kér....- kezdte de félbeszakitittam -Megütöttél volna egy olyan lány miatt akit ma ismertél volna meg?- kérdeztem kissé indulatosan - azok után amiken együtt átmentünk?! Steve?! Én a legjobb barátomnak hittelek, de lehet kár volt. Egy fél nap alatt lecseréltetek erre!- mutattam Barbira mig a társaságunk - Ha ez nem lenne elég, már barátom sincs mert anyira le volt foglalva Barbika kukkolásával hogy észre se vette hogy elmentem. Ja és ezzel a picsával vagyok egésznap hogy kikészitsem azt a csajt aki tönkretett. Ja és a legjobb barátom majdnem felpofozott. - mondtam immáron sirva, mire Mandy fogta magát és elment. Nem is baj. Steve odajött hozzám majd a szembe nézstt -Luna és tényleg nem akkartam, csak idegess lettem! - monda könnyezve.
Válaszul cyak kinyujtottam a karom mire Steve átölelt. Később csatlakoztak a többiek is, kivéve Barbarát. Mikor a tőbbiek elengedtek Cameron megragadta a karom és a szemembe nézett. - Figyelj, rá nézek más lányokra, de téged egyért sehagynálak el! Nincs az a lány akiért elhagynálak téged!- mondta majd megcsokolt, némi hezitálás után visszacsokoltam mire a többiek füttyögve nézték a jelenetett. -Most kajaj, a ribancot választod?!- Akadt ki Barbii(???), mire Angie  felvont szemöldökkel nézett rá, nemes egyszerűségel odament majd behuzott a lánynak egyett, mire a csaj a nagy erő miatt elesett. Mosolyogva nézett rá majd igy szolt -Max te vagy a ribanc, na takarodj mert nem birom a fejed.- mosolygott rá...

- mosolygott rá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A fekete szépségWhere stories live. Discover now