OKULDA İLK GÜN

151 13 7
                                    

Uyanır uyanmaz aşağı indim. Kahvaltı ettim ve üzerimi giyinmek için odama çıktım . Üzerime slaş bir t shirt altıma bir kot şort ve beyaz converselerimi giydim. Rimel sürdüm , bir kolye taktım

ve Çantamı aldım aşağı inerken

zil çaldı Emma gelmişti .

" Diğerleri nerede?" dedim

"İlerideki bankta bekliyorlar." dedi kulaklıklarımı taktım ve kendimi müziğin huzurlu kollarına bıraktım . İleride Lilly'ler ile buluşup okula doğru yol aldık. Okula gittiğimizde tüm gözler bize döndü .

Ben " Zamanı gelince orada biz olacağız. " dedim . Herkes güldü .

"O biraz zor. "dedi jason.

Bende " O zoruda birlikte aşarız." dedim .

Hepimiz ayni sınıftaydık. Ben emma jason tim lily ise becky ile oturdu . Ders fizikti. Biz en arkalara oturmuştuk. İçeri kızıl saçlarını topuz yapmış altina siyah bir etek üzerine beyaz bir gömlek giymiş biri geldi .

" Bu fizik hocası" dedi Emma.

"Sevmedim garip bir tarzı var." dedim. İşkence Gibi geçen derslerin sonunda okul bitti. Emma "bizde buluşalım mı?" dedi

Herkes "olur" deyince üçü on geçe emmalarda buluşmaya karar verdik. Ben hemen eve gittim. Üzerime uzun bir kot ve elime geçen ilk t shirt'ü giyerek emmalara gittim. Herkes oradaydı beni bekliyorlardi. İlk olarak patlamış mısır

patlattık. Tim "ben film getirdim" dedi. Becky hemen "ne filmi "dedi. Tim" evde sadece korku filmi bulabildim" deyince beckynin suratının düştüğünü farkettim." Hey becky korkmana gerek yok hepimiz buradayız" dedi jason. Herneyse filmi izledik ama gerçekten korkunçtu. Film bittikten sonra herkes ertesi gün tekrar buluşmak üzere evime döndü . Eve geidiğimde hiçkimse evde yoktu. Ben uykum olduğu için hemen yattım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 10, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hayallerimin PeşindeyimWhere stories live. Discover now