19 Mayıs 2017 CUMA

15 4 0
                                    

                         Tanışmamız benim sayemde oldu. Sanki çok şey yaptım tanışmak için gibi bişey oldu ama seni ben buldum. C2de tanışmıştık hatırlıyorsundur belki. Tabi benim amacım sana okulla ilgili ve bölüm hakkında bilgiler sorup susmaktı. Neler oldu işte konuştuk sürekli benim sorularım senin konuşman falan derken bu günlere geldik.

                           Kötü mü oldu? Hayır aksine çok güzel oldu. Mesela benim canım sıkılıyor sen yazmadığın zaman falan. Sen belki diyorsundur ben yazmasam bu kız ne yapıyordu diye demiyorsundur ama olsun. Bilmiyorum yani hatırlamıyorum hahahah. 

                          Şimdi sen şimdi uyumaya gittin. İki gün önce olsa hayır ya of yine mi gidiyorsun zaten yeni geldin diye söylenirdim. Ama şimdi demedim demicem. Çünkü bilmiyorum senin söylemeni beklicem Merve senin böyle ısrar etmelerini istiyorum önceki gibi karışmanı istiyordum falan demeni. Ama söylemezsin onu da biliyorum olsun yine de beklicem. Ve elimden geldiğince karışmamaya çalışıcam. 

                         Aklıma böyle yazmak geldi. Sınava 28 gün gibi bişey kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer olur da oraya gelirsem (inşallaaahh) bunu vermicem sana okuman için güzel bir hatıra olur diye düşündüm. Oraya gelene kadar her gün yazacağım buraya bugün neler konuştuğumuzu falan. Unutmayalım değil mi?

                         Bu günlük bu kadar yeter yine ben akşam neler konuştuğumuzu yazacağım görüşürüüüzz.

O Zamanlar OzanWhere stories live. Discover now