Capitolul 3

3.3K 130 7
                                    

Am urcat la mine in apartament cu Vlad , iar spre fericirea lui  , mama dormea , asa ca nu am vrut sa o deranjez asa ca mi.am luat rapid geaca si am iesit
E: Ce noroc ai :)) Bine ca mama dormea :)))
V: Eh, oricum o data si o data va trebui sa fac cunostiinta cu ea
E: Crezi tu ?? 😉 :))
V: Sunt foarte sigur pe relatia noastra.
"Relatia noastra" ??? Omg !!
Eu ii zambesc si il apuc de brat
V: Apropo am uitat sa iti spun ca esti superba in seara asta , arati foarte bine!
E: Multumesc frumos :) si il pup pe obraz
Am ajuns la terasa unde am baut ceva apoi i.am zis ca vr sa plecam fiindca era prea multa galagie si nu ne puteam intelege asa cum voiam . A cerut nota de plata si mi.a zis ca vom merge pe faleza sa ne plimbam .
V : Sa stii ca imi place mult de tine , esti speciala ai acel ceva  , nu stiu , un sarm aparte ce m.a dat peste cap , eram pur si simplu disperat dupa o relatie si uite cum mi.ai iesit tu in cale , am fost binecuvantat :)
E: Si mie imi place de tine , esti foarte simpatic si charismatic ! 💕 Mi.ar placea sa stau cu tine de vorba 24/7
V: Peste putin timp ,draga mea ,foarte putin,  si mi.a facut cu ochiul .
*Doamneee cred ca lesin aici*
V: Poate sunt cam direct,adica ne cunoastem de putin timp insa eu deja simt o atractie fata de tine , vrei sa fii iubita mea ? Daac nu esti pregatita inca, te inteleg , nu e usor , insa imi incerc norocul!
E: Da vreau sa fiu iubita ta si ma apropii sa il sarut iar el imi raaspunde inapoi, eu nu prea fac asa dar mna.. acum mi.am ascultat inima .
* Am mai stat putin ne plimbam de mana cand din cand ne mai si sarutam :)) *
E: Iti multumesc pentru aceasta seara , a fost foarte frumoasa , si il iau in brate
V: Eu iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea si ca acum sjnt iubitul tau sa sti ca m.ai facut foarte fericit si ma saruta
Am intrat in casa si simteam numai fluturasi in stomac si radeam ca proasta prin camera cand imi aduceam aminte cate o gluma spusa de el.


Hello ingerashilorrr ! Ce mai facetii ???
CUM VI SE PARE POVESTEA MEA PANA ACUM ??PUTIN PLICTISITOARE STIU DAR PROMIT CA MA VOI TINE DE EA SI VA FII FOARTE INTERESATA PE PARCURS ,CINE ARE IDEI SI VREA SA MA AJUTE SA URC ACEASTA CARTE IN TOP SA MI DEA MESAJ SI VOI FII FOARTE FERICITA !VA PUPPPP SPER CA VA PLACAA 💕💕💕💕💕💕💕

Dragostea Invinge ? ( F.F. w. Vlad Si Cristi Munteanu ) #!IN CURS DE EDITARE#Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum