5. bölüm - yeni bir umut-

47 8 3
                                    


Medya:ilknur

Sabah gözlerimi actim odamdaydim nasil ya ben en son o depo gibi yerde degilim de sıcak ve yumusak yattagimdayim. Karnimda olan baskiyla irkildim ve bir el beni sım sıkı tutmus kim ki diye kafamı kaldirdim ve üstsuz bir adet Hazar karsimda masum bir şekilde uyuyor ayyy canim benim cok tatli uyuyo yaaa ben simdi bu sevimli kisiligi nasil uyandircam kii.

Öpsem mi ki yok kiz sevgilimi o senin öpüyon.doğru dedin iç ses.ama nasil uyandiriyim ki.üstüne su dök nasil olsa suyun kaldirma kuvveti var kalkar.yok iç ses olmaz benim aklimda cok güzel bir fikir var.izliyorum seni dostum hadi.

- Hazar.

- hıı.

- hazar kalk kalk doğuruyom suyum geldiii kalkkkkkkkk...

-ne nee çanta hazirmi lann cenk arabayi hazirla yengeniz doguruyo.

Diyip odada tur attmaya basladi ben mi napiyom onu izliyerek gülmekten çatliyom.

- heyyy çok hayinsin sen bende doğuruyon sandim beee.

- eee napiyim uyanmadin.

- senin cezan çok büyük kizim simdi bittin sen .

Diyip bana yaklaştı benim kalbim de filer horon tepiyo gergedanlar halaya durdu o iyice yaklaştı ve beni bir cırpita altina aldi tabi ben kırmızinin tonlarina kesfederken Hazar da iyice bana yaklastı ve dudaklarindan öpmeye basladi bille ama ben tepki vermedinden o daha sert öpmeye başladi ve benim agzimdan küçük bir inikti çıktı tabi bu iniltiyi Hazar duyunca daha sert öpmeye başladı bende artik ona karsilik veriyom öpüşmemiz dahada ateşli olmaya baskadinda kapi çaldı. kim geldi ki simdi hemen Hazarı ittim o da hemen kalkip koltu oturdu bnde toparlanip kapiya çalana gell dedim ve iceri mira,selin ve ibo girdi.

- kızım iyimin ya o sinan pisliki sana bişeyler yapnadi demi İlknur cevap ver bida tecavuz ettmedi demi.

Hazar donuk bir şekilde.

- ne tecavuzu ne diyo bu mira İlknur noldu.       sesi aglamakli bir şekilde cikmisti.

- b-ben ........seyyyy...........yaa.....

- ne İlknur ne o oluyo dedim sana.     Dedi sinirli bir şekilde.

-sey bundan 1 yıl önce ben bu sinanla sevgiliydim onu ćokkkkkk seviyordim iste bi gun bar gittik bn icki içmememe rahmen sahroş olmuştum meherse ben ickime ilac attmis o gece bana sahip oldu yani.
......ben .......seyyy.....
. Bakire degilim yani saf ve temiz degilim.

Gozlerimden hücum edem o göz yaşlar yanaklarimi iyice ıslatmisti kalbime binlerce siyah kelebegin ucustugunu hisettim ben niye 5 dk mutlu olamiyorum ki niye yani niye ben allahim isyan ettmiyom ben sana benden kotu olanlarda var ben hep sükretim hallada ediyom sana her nefes aldimda her uyandimda her uyuduma hep ben sana sükrediyom.

- mira ,selin,ibo cıkın dısariya cabukk.       Diyip onlri odadan resmen kovdu yaaa ayi beni aglarken gulduren ayii.

- İlknur ben seyy sana bişeyler demek istiyorum sey.......yani.....ben.....

- eee Hazar sennn.
Dedim merakli bir şekilde allhim nolur seni seviyom desin nolur nolur bunu su an cok istiyom nolurr nolurrr.

- İlknur ben seni ilk gördüm gün asik oldum o asi durusu. Sexy olman her seyine asik oldum seni seviyorum benim asi kücük kizim.

Oleyyyy yupyyyyyyy seviyo ben beni duy ey izmir seviyo beni seviyoooooooo duy beni tükiye duy beni dünya seviyoooo.hop hop dur kizim bu ne heycan biliyon ki o playboy biri onun çıktı kızlar hep tek gecelik unutma.doğru diyon iç ses sana hak veriyom öyle çok hevesli görünmemem lazim ki naz yapiyim niyetini anliyom demi yani.seni seviyorum be bebegim beni hiç yormuyon valla.  Eyvallah gardass.

-havalardandir o bazen banada oluyo sonra geciyo valla.

- yeminle tanidigim en odun kizsin ilknur yeminle bak ya bu kelimeleru duymak icin kac kiz benim. Altimda inliyo sen biliyon mu ?

- demek ki ben o sürtüklerden değilim ki ondan böyle cevap vermisimdir hem git o kizlar altinda inlet banane demi yani.       Dedim sinirli ve trip modundaa.

1. Kural: trip at ne kadar trip atarsan o kadar kendine baglarsin yada cok trip atarsan çocuk srnden kacar dozunda yap her seyi.

- ilknur ben seninle yeni umulara yelken açnak istiyorum be güzelim sen benim kaderim sen benim kara sevdamsin senle tanistiktan sonr o eski hazar gitti yeni bir hazar geldi.

- bende istiyom yeni umutlara yelken acmak be hazarim.tabi bunlari icinden dedi yuzune soyleyemedi çünkü yemedi.

tabi bunlari icinden dedi yuzune soyleyemedi çünkü yemedi

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Hazar askimm

Ve bölüm sonu ins begenmsizidir vote ve yorumlari bekliyorum öpüldünüz.

Muck muck ........

ABİ BALDAN TATLIDIROpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz