Dragă Jurnalule,

52 0 0
                                    

       Mâine este prima zi de liceu și sunt tare entuziasmată. Cu siguranță va fi diferit de scoala gimnazială, iar cel mai interesant lucru este că voi cunoaște persoane noi și sper că îmi voi face o mulțime de prieteni. Chiar îmi doresc un nou început, un nou start iar faptul că voi incepe liceul de mâine este un pas MARE! Voi încerca să învăț dar și să mă distrez. Din câte am înțeles, la liceu este mult mai greu dar voi încerca să ma descurc. Insă mă cam sperie gândul că voi avea profesori răi. Se zvonește că viitoarea mea dirigintă este cam rea și sper să nu fie adevarat. Chiar nu îmi doresc profesori care să pună note rele și cu prea multe pretenții. Chiar vreau să mă simt bine în liceu.

    Nici nu știu cum să mă îmbrac mâine pentru ca vreau să fiu plăcută de cei din jur. Eu sunt destul de timidă dar chiar mi-ar plăcea să imi fac noi prieteni. Poate mă imprietenesc cu Andrei... il plac din clasa a III-a și abia astept să il văd la liceu. El este cu un an mai mare și mi-a plăcut de mai multe ori de el, dar și lui de mine , însă el nu știe ca încă am sentimente pentru el. Regret că nu am fost cu el când eram clasa a VI-a , însă îmi era teama și eram destul de timidă, însă acum este momentul! Trebuie! Trebuie sa prind curaj altfel voi ajunge să mor singură și nu vreau asta!

   Din nefericire o să am și o tipă cam fițoasă în clasă, însă voi încerca să o evit pentru ca nu vreau să am probleme. Eu uneori pot fi cam impulsivă când nu imi convine ceva și nu vreau să îmi fac un dușman . Am mai vorbit și cu alte viitoare colege pe facebook și ele sunt de aceași părere cu mine, că Bianca este foarte fițoasă. Tipa asta m-a băgat în seamă să ma întrebe a câta pe clasa am intrat și i-am zis că nu știu, iar ea a început să se laude ca ea a intrat a II-a pe clasă și că spera că puteam fi prietene dacă eram printre primii. CE ENERVANTĂ! Deja mi-o imaginez că vine mâine super aranjată și îmbracată la modă. Dar cel putin și celelalte colege nu o suportă, ceea ce înseamnă ca e bine.

   Am atâtea și atâtea întrebări și curiozități însă cred că cel mai bine mă bag la somn pentru că se face târziu. Încă nu știu cu ce colegă voi sta în bancă sau unde va fi clasa noastră și cum vor fi colegii însă cred ca maine le voi afla pe toate! Abia astept!

  Dar totuși... sper ca să am clasa lângă cea a lui Andrei. Chiar mi-ar plăcea să il văd în fiecare zi și poate-poate vom fi si impreună! Hihi! Doamne, te rg , te rog , te rog să am clasa langă clasa luuuuui! Te roooggg.

   Însă voi afla mâine...

   Acum somn!

Dragă JurnaluleWhere stories live. Discover now