✍✍✍

1.2K 93 4
                                    


Бекхюн:

Всичко се подрежда толкова добре . Обичам Чанюл ! Радвам се че сега сме заедно и нищо няма да ни раздели , всичко започна от някакви си чатове ...а сега ...

~~~

Чанюл :

С Бекхюн гледахме филм в моята стая . Гледах едновременно филма и него . Не можех и за миг да сваля да сваля поглед от него , прекрасен е . Беше подпрял главата си на рамото ми , и съвсем лениво гледаше филма . От време на време нослето му потрепваше , също като коледна камбанка . Той бе съвършенството , толкова сладък , повече и от шоколад !

-Бекхюн ...- Бях го гушнал сладко , и ръката ми беше под талията му . Когато му изрекох името , леко си размърдах ръката и той ми се усмихна ..

-Гъделичкаш ли ме Чани ? - Обърна се той към мен с една децката усмивка .

-Исках да те питам нещо . - Той направи заентересована физиономия . Изглеждаше така сякаш очакваше да му кажа нещо страшно ..

-Да?

-Искаш ли ....да излезем на среща ? - След тези думи той скочи от леглото и се обърна към мен с такава надежда в очите . Явно го бях зарадвал ..

- Сериозно ли !? Да ! - Отново дотича до мен и ме се нахвърли .

-Радвам се !- Казах му аз и обвих ръце около него .

-Къде ще ходим ??

Доближих се до ухото му и прошепнах ..- Изненада Беконче ..

Той се подсмихна и ме целуна . След две три минути , станахме и започнахме да се оправяме . Аз бях готов , докато Бекхюн си взимаше душ , имах време да се облека и да помисля за нещо по-романтично ...

~~

Бекхюн:

Влязох да си взема душ , мислех си къде ли ще ме заведе Чанюл . Радвах се че го направи . Никога не съм имал първа среща , и това че тя щеше да ми е с Чанюл ме правеше много щастлив. Спрях водата и излязох от банята , явно вече Чанюл беше готов и бе слязъл на долният етаж . Жалко че е бързал толкова много , не знае колко много се мотая когато си избирам дрехи ..

След може би един час , най сетне реших какво да облека .
Сложих си черните дънки и син суичър , сложих си любимото кожено яке и едни обувки . Грабнах сешоара и се заех с косата си . Разделих я път и всъщност ми стоеше много добре​. Челото ми се открояваше , и това ми харесваше .
Гримирах се и слязох бързо при Чанюл .
Той бе сложил сини изтъркани дънки , един бял пуловер и яке което стигаше до колената му . Кафявата му коса свободно падаше пред очите му и бе сложил една черна шапка .
След като и двамата бяхме готови излязохме от вкъщи.
Качихме се в колата на Чанюл , преди да тръгнем той извади някаква кърпа може би ,от жапката ..

-Какво е това ?

-Обърни се ..

-Очите ли ще ми завръзваш ? - Подсмихнах се аз и той ми завърза очите ..

-Искам да е изненада не се плаши ..

-Добре .....нека тръгваме ..

Когато тръгнахме , осетих нежна целувка по бузата и след това се отнесох и заспах ...

My sex chat ||° • ChanBaek •°||🔞✓Where stories live. Discover now