ΚΕΦΆΛΑΙΟ 3

270 23 0
                                    

Ήταν σίγουρος....είχε ερωτευτεί παράφορα τη Κίρα. Κάθε φορά που ήταν κοντά της ένιωθε μια ζεστασιά και μια αίσθηση ασφαλείας που μόνο μαζί της ένιωθε. Ήθελε να περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας που είχε ελεύθερες μαζί της και προσπαθούσε να την προσέλκυση με ένα ποιο ερωτικό τρόπο...

Δεν ήταν ότι δεν έπαιρνε απάντηση αλλα δεν μπορούσε να καταλάβει ξεκάθαρα τα συναισθήματα της Κίρα για αυτόν...

Παρόλο που όμως που ο ίδιο δεν το ήξερε και η Κίρα έτρεφε συναισθήματα για τον Μπακ.Ήθελε να είναι συνέχεια μαζί του και περνούσαν ωραία όταν ήταν μόνο οι δυο τους. Υπήρχε μια χημεία πολύ ενδιαφέρουσα που γινοταν μεταξύ τους.

Αλλα και η ίδια καταλάβαινε ότι ο Μπακ προσπαθούσε να την προσέγγιση με διαφορετικό τρόπο. Και αυτό της άρεσε οποτε δεν του έλεγε τίποτα για να δει τη θα κάνει.

Κάθε μέρα έκαναν ακόμα περισσότερη παρέα με αποτέλεσμα να έρχονται ακόμα ποιο κοντά και να δένονται περισσότερο. Μόνο που αυτο δεν άρεσε σε αρκετούς λύκους και για διάφορους λόγους.

Ο πατέρας και η μητέρα της Κίρα δεν ήθελαν η κόρη τους να είναι με ένα λύκο χαμηλής ιεραρχίας.

Προσπαθούσαν συνέχεια να τη πείσουν να κάνει περισσότερη παρέα με τον κενταλ και τους υπόλοιπους υψηλής ιεραρχίας λύκους, με την ελπίδα ότι η κόρη τους θα διάλεγε κάποιον από αυτός αντί για τον Μπακ.

Παρόλο που η Κίρα δεν ήθελε να το παραδεκτή ο Κενταλ ήταν παρά πολύ όμορφος.Είχε παχύ τρίχωμα στο στέρνο που του πρόσθετε κύρος ,αρενοπή χέτη που το έκανε ακόμα ποιο μεγαλόσωμο και επιβλητικό και ωραία πράσινα μάτια, που η απόχρωση τους ήταν σαν της πευκοβελόνες από τα αρωματικά λευκά που τριγύριζαν την περιοχή και εκτείνονταν μέσα σε όλο το δασος.

Όμως η Κίρα πάντα αρνιόταν.Θεωρούσε τους άλλους λύκους υπερωπτες γιατί πάντα καφιωντουσαν ότι είναι η άλφα οπότε ήταν η καλύτεροι όλων και έκριναν τους πάντες με τα επικριτικά τους βλέμματα πάνω από τον βράχο που σύχναζαν. Η Κίρα βρέθηκε εκεί μερικές φορές αλλά ποτε δεν πέρναγε καλα με τις λύκαινες που σχολίαζαν τους πάντες και τα πάντα. Ειδικά όταν τις άκουγε να σχολιάζουν τον Μπακ.

Ο Μπακ χαιρόταν με αυτό, που η Κίρα προτιμουσε την παρεα του απο τους αλλους αλλα ήξερε ότι αργά ή γρήγορα θα έπρεπε να παλέψει για να διεκδίκηση την Κιρα.

Ο ανταγωνισμός θα ηταν σκληρός γιατί οχι μονο ηταν πολυ όμορφη αλλα και η κόρη του αρχηγού οποτε όποιος θα κατέληγε μαζί της θα είχε και την εξουσία.Οσο ο καιρός πέρναγε τόσο πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τον Μπακ.

Και αναρωτιόταν άραγε η Κίρα θα ανταποκρίνονταν στα συναισθήματα του ή θα έβρισκε κάποιον άλλον να είναι μαζί του και ο ίδιος απλα θα ήταν φίλος της...

THE WOLF STORY Where stories live. Discover now