Zapisnik detektivke Silvije

71 12 2
                                    

Zapis 1   08:00

Danas smo čuli za serijskog ubojicu Y. Nitko nije znao tko je on jer je bio nepoznanica, ali ja sam to odlučila saznati!

Zapis 2   08:15

Otkrili smo da Y ima suradnika mafijaša Argumenta zvanog X. Pošto su to braća zaključili smo da bi se Y trebao zvati Ygument. (Čitati ipsilongument)

Zapis 3   08:30

Saznali smo pravi identitet Y. On je zapravo odvjetnik Osa. Glumi da je odvjetnik da bi mogao naći nove žrtve. Argument mu pomaže u tome.

Zapis 4   08:45

Saznali smo gdje se nalaze. Moja pomoćnica Bernardica i ja jurimo Osu i Argumenta u Kordinatnom polju. Izgubile smo se, a ovdje nema signala.

Zapis 5   09:00

Kad smo izašli iz Kordinatnog polja sišli smo na cestu Pravac. U polju smo ugledale kamion. Sišao je s ceste. Došle smo do njih i uzele pištolje. Vozač je bio Argument, a na suvozačkom mjest je bio Osa.

Zapis 6  09:30

Kad smo ih Bernardica i ja privele dobile smo medalju za hrabrost. Bernardicu su promaknuli pa je sada moja kolegica, a ja sam medalju spremila sa ostalima.

The End❤

Hello ljudeki!! Eto što se dogodi kad se dosađuješ na satu matematike. Nadam se da vam se kratka priča svidjela i naravno nasmijala vas. Mislim da će biti još detektivke Silvije čim dobijem inspiraciju. 😎😂😁 To je sve za danas. See ya! Byeee!!!

Gluposti jedne lude cureWhere stories live. Discover now