Nightmares Part 4: The Last Trick

886 74 154
                                    

"En büyük enerjiyi alabilmek için hepsinin en büyük korkularını ve üzüntülerini seçtim. Birinin fazla yoktu. Ben de onu herkes için kullandım..."

**************

Wayne Manor - 9.07 a.m

Gotham'daki yağmurlu ve kasvetli günlerden biriydi. Hava karanlık ve oldukça soğuktu.

Wayne Manor'da ise, şu an olandan daha soğuk ve kasvetli bir hava vardı. Oldukça sessizdi. Ne antrenman yapan Damian ve Bruce'un sesi, ne yemek yapan Alfred'in sesi, ne de etrafta dolaşan Titus ve Pennyworht'ün sesi geliyordu.
Kerkes suskun ve düşünceliydi.

Bunun nedeni, sabahın erken saatlerinde gelen Nightwing'in ölüm haberiydi.
Ve daha kötüye gidecek gibiydi...

Salon

Damian kanepeye yan bir şekilde yatmıştı. Kollarını kavuşturmuş şekilde kaşlarını çatarak açık olmayan televizyona bakıyordu. Ve düşünüyordu.
Bunu kim yapmış olabilirdi? Hangi usta katil? Hangi manyak? Ve kim hiç kanıt bırakmadan bunu yapabilirdi? Batman tarafından yıllarca eğitilmiş birini öldürebilirdi? Batman'in ve oğlunun gözünden kaçabilirdi?

Sorular kafasından dönüp duruyordu. Ama bir dakika bile aklından çıkaramadığı Dick, işte asıl aklını karıştıran buydu. Gerçekten ölmüş olmasını kabul etmek istemiyordu.
Onu Jason ve Tim'e karşı, her ne kadar kötü şeyler yaparsa yapsın koruyan (ya da onları Damian'dan koruyan), onunla ilgilenip eğlenen abisini bir daha görememe düşüncesinden nefret etmişti.

O sırada Titus yattığı yerden kalkıp Damian'ın yanına geldi. Yavaşça Damian'ın yanağındaki ıslaklıkları yaladı. Damian ise Titus'un başını okşamaya başladı. Bu onu biraz da olsa rahatlatmıştı. Ama gözlerinden yaşlar akmasına da engel olmamıştı.
Titus yeniden Damian'ın yanaklarını yalamaya başladı.

Batcave

Bruce bilgisayarın karşısında Batman kostümü ile oturuyordu.
Nightwing'i öldüren kişiden kanıt olarak kalan tek yazının fotoğrafını gözden geçiriyordu. Herhalde 50. defa. Çünkü elindeki tek kanıt buydu. Oğlunun katilini bulmak için olan tek kanıt.

"Mesaj oldukça açık Bruce. Bunu yapan her kimse bizim için de bir planı var." dedi Tim arkadan sinirli ve üzgün bir tonla. Red Robin kostümü ile arkasında duruyordu. Eliyle bilgisayardaki fotoğrafı işaret etti. Fotoğrafta duvarın üzerinde kocaman bir "Bu daha başlangıç." yazıyordu. Ve kanla yazılmıştı. Nightwing'in kanıyla.

"Bu planları başarısız olacak." dedi Bruce gözünü bilgisayardan ayırmayarak. Sesi oldukça sert geliyordu.

"Biri çoktan başarılı oldu Bruce. Burada durup birinizin ölümünü daha bekleyemem." dedi Jason kaskını takarak. Çıkışa yöneldi.

"Ne yapmayı düşünüyorsun Jason? Bunu yapan kişi seni de öldürebilir." dedi Bruce Jason'a dönerek sert bir sesle.

"Her zaman yaptığım şeyi. Kendi yöntemlerimle bunu yapan p*çi bulup delik deşik edeceğim. Ölmekten de korkmuyorum." ve Batcave'den ayrıldı.
Bruce derin bir nefes verdi ve fotoğrafı kapattı.
Bir oğlunu daha kaybetmek istemiyordu.

"Peşinden gidip saçma bir şeyler yapmasına engel olurum. Görüşürüz Bruce." Tim de maskesini takip Batcave'den ayrıldı.

Bruce yine iç çekti. İkisinin de Batcave'den ayrılması... Güvende olmadıklarını düşünüyordu.

Sonra yine Batcomputer'a baktı. Düğmelerle oynadı.
Ve bir kanıt olarak kullanmaya çalıştığı, ama sadece oğlunun sesini bir daha duymak için tekrar tekrar dinlediği sesli mesajı açtı.

BATFAMILY CHATSWhere stories live. Discover now