Kapittel 7

208 21 0
                                    

Kapittel 7

Morsomme leker og kranglen ❤️🎊

Uka gikk. Vi fulgte med på de nye hestene der vi satt på det store beite der alle hestene gikk. Jeg syntes bare en ting var litt merkelig. Fluttershy, den sorte Shetlandsponnien, hadde ikke fått føllet sitt enda. Ikke engang et tegn til følling ! Egentlig, hadde jeg gitt opp håpet på at føllet overlevde. Det var jo ingen god sjangse. Plutselig durte det i lommen min. Det var en lang tekstmelding fra Dyrlegen. Jeg leste den høyt, så alle skulle høre.

"Hei Alison ! Jeg gjetter på at du og vennene dine lurer på hva vi fant ut ang hestene ! Politiet leitet litt i det gamle huset og fant it at kvinnen, som rudeligvis 'eier' hestene, har stjålet dem allesammen. De fleste er ukjente. Tinkerbelle, Secretinõ og Te Qiuero er de som er kjente. Tinkerbelle var en utstillings hest. Noen av dere har vell sikkert hørt om henne. Secretinõ er en kjent utstillings hest og dressur hest. Kjent for bare å være 4 år gammel. Alle i verden kjenner til ham. Hvertfall nesten alle. Te Qiuero er navnet hennes på ekte. Hun er avls og spranghest. Det ringer kanskje en bjelle når jeg sier Beste spranghest-medaljen i 2005 i hestesport. De andre hestene er det ikke noe spesielt om egentlig. Når det gjelder hestene i stallen er de fleste ikke mer enn rundt 5mnd gamle. Noen er Te Qiuero sine. Mange er gamle, men noen er bare knapt et år. Vi undersøkte en av de døde. Det mest sannsynlige er at de døde av kollik, tarmslyng og sult. Vi fant hingstene so. Er faren til føllene. Bono og Freia er mest sannsynlig Secretinõ sine. De er da blanding av varmblod og araber. Jeg fant også it hvem som bedekket Fluttershy og Bella. Vi avliver ham i dag. Han hadde aldri overlevd uansett om dere hadde funnet ham tidligere. Han var også en berømt shettishingst. Kjenner dere til Trampo ? Det er i allefall han som bedekket Fluttershy. Hingsten som bedekket Bella døde for en liten stund siden. Han hadde heller aldri overlevd. Han var bevistløs når vi kom. Vi avlivde ham på stedet. Alle hestene er nå flyttet ut etter hele 5 timer. Jeg tenker mye på Fluttershy og er egentlig litt bekymret... Dere fortalte at hun ikle har føllet enda, det er jo urovekkende. Jeg kommer og ser på henne i dag. Kos dere videre jenter. Oppdaterer dere snart det skjer noe.

Dyrlegen"

Ingen sa noenting. Vekslet bare blikk. Jeg kunne ikke tro alt som ble lest. Alle hestene har hvert stjålet !! Legacy kastet på hodet.

"Såså." Sa jeg beroligende. Jeg tenkte på stakkars Fluttershy og Bella. Bella hadde lagt på seg, men Fluttershy slet med det. Jeg skjønte ikke hva som var i veien med henne. Og Secretinõ ? Hva i alle dager var det med ham ? Hvem kunne gjøre noe så grufullt mot et så flott vesen ! Riktignok hadde jeg ikke kjent ham så lenge, men jeg var blitt så glad i ham ! En forferdelig tanke slo ned i meg. Hva om eieren krevde ham tilbake ? Hva om han eller hun, som Eide ham før han kom til denne hestetyven, kom pg ville ha ham tilbake ?? Jeg vet jeg var egoistisk men jeg elsket virkelig denne fantastiske skapningen ! Jeg ville ikke gi ham fra meg nå ! Langsomt reiste jeg meg og gikk mot Secretinõ. Han stod tett sammen med Te Qiuero. De to hadde et merkelig forhold. Jeg la armene mine rundt ham. Ingen skulle då skille oss. INGEN ! Jeg la ikke merke til at Legacy kom travende mot meg. Men når jeg så det, skremte han meg. Øynene hans skulte mot meg ! De søte, vakre og høflige ørene var strøket flatt bakover ! Stegende hans var truende og høye. Det så ut som om han skulle angripe meg ! Livredd gjemte jeg meg bak Secretinõ. Men så forstod jeg at Legacy bare ville leke ! Han lekte at han var tøff ! At han skulle true Secretinõ ! Men når han kom fram pekte ørene hans fremover, øynene var milde og vennlige. Nyskjerrig, strakte han Mulen mit meg og Secretinõ. Jeg hev meg opp på ryggen til Legacy. Han galopperende avgårde i vill fart ! det var herlig !Secretinõ var også med på leken. Vi lekte på en måte sisten ! Resten av gjengen ville være med etterhvert, både hester og mennesker. Først var det Sofia. Hun speidet etter Milky. Hun plystret og plutselig kom han farende. Deretter var det Thea som ble med. Hun ville helst ei Treasure, men hun visste at hun ikke kunne, på grunn av ryggen og forfangenheten til Treasure. Hun tok Daim i stedet. Shettisen løp like fort som Milky og Legacy. Så kom Molly. Hun sa først at vi brøt regler og at dette var uansvarlig men hun ble med på moroa. Hanna var litt engstelig, så hun var med til slutt. Cobben hadde sett på henne med så milde øyne at hun ikke kunne si nei. Alle hester og mennesker hadde det kjempegøy ! For et minne... Men moroa var snart over. Der kom Ingrid gående. Hun leide på X. Da hun så oss så hun usikker ut. Det så ut som om hun tenkte på å bli med eller sladre til Nina

"Hei Ingrid !" sa jeg. Usikker på hva jeg skulle si.

"Kan... Kan jeg då være med ?" spurte hun usikkert. Kanskje mest fordi hun var vant til å dilte etter Angelica.

"Klart det !" sa Hanna. "Vi har det så gøy, så bare bli med du, det gjør ikke noe !" Ingrid smilte og hoppet opp på flueskimmelen sin. Hun smilte og lo. Jeg tror ikke hun var vant til å få ha det gøy i stallen. Vi hadde holdt på i minst to timer, før vi hoppet av hestene i fart og la oss i gresset. Alle lo så mye at vi hadde vondt i magen. Men brått, ble alle stille. En iskald stemme skrek i ørene.

"Ingrid ?! Hva gjør du med de taperene der ?! De brøt en regel ?! Hallo liksom !!" Angelicas stemme var så kald at årene mine frøs til is.

"Som om du ikke har brutt hundrevis av stallregler !" Kom det uventet fra Ingrid.

"Unnskyld meg ?! Vi er bestevenninner ! Du er bare sjalu !!" sa Angelica.

"Hør her Angelica. Hvis du vil være vennen min må du slutte å kalle X stygg, slutte å hersje meg rundt og slutte å tro du er så mye bedre enn alle andre ! Jeg vil ikke være din venn mer !" Ingrids ord må ha truffet Angelica hardt, for hun så vantro på Ingrid. Tårer syntes i øyekroken hennes under det hard blikket. Så snudde hun på hælen og marsjerte inn i stallen. Vi satt og måpte. Virker som om Ingrid er en av oss nå. Hvem vet hvor lenge DET varer ...

___________________________

Oida, ikke en veldig bra slutt.

Jeg mener, Ingrid dumpet Angelica !

Hvordan kommer dette til å gå ?! Følg med i neste kapittel !

HUSK:

STEM !!

DEL !!

KOMMENTER !!

HORSELOVE

MALINMUSAA ❤️❤️

1.MinnerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin