Vampires Suck 02.

15 0 0
                                    

Geschrokken werd ik wakker, ik schoot omhoog en zag Travis op de stoel voor mijn bed zitten.

Ik toverde een glimlach op mijn gezicht en keek hem vrolijk aan "hi.." zei hij fluisterend, "hey" hij stond op, in twee stappen stond hij naast mijn bed "how do you feel?" hij inspecteerde mijn gezicht, net als op 'de avond'.

Iets was anders aan hem , iets was veranderd, met mijn hand ging ik door zijn haar en trok ik zijn gezicht dichterbij.

Nu zag ik het, zijn ogen, de goude rand was breder, ze waren niet meer zo donker en duister, ze waren aardig en gaven mij een veilig gevoel.

"Olivia?" Hij trok me uit mijn gedachten "your eyes changed.." zei ik, hij knikte "I've.. " hij stopte even en ontweek mijn blik "I killed someone" hij forceerde een glimlach op zijn gezicht.

"Ok" ik draaide me om en verschool me onder mijn deken "don't be scared, please" hoewel zijn stem en zijn houding mij zo'n veilig gevoel gaven zei mijn instinct dat ik weg moest, hij was niet te vertrouwen.

Ik had al ruim drie dagen niks meer binnen gekregen aan eten en of drinken, honger had ik niet, maar wel een enorme dorst.

Mijn keel brandde als en gek en slikte lukte niet meer.

Ik ging recht op zitten en reikte naar het glas op mijn nachtkastje, langzaam kwam het omhoog naar mijn richting.

Toen het dichtbij genoeg was pakte ik het uit de lucht en gooide het glas meteen naar achter, ik voelde hoe het water mijn mond in drong, ik liet en een paar keer rond draaien in mijn mond en slikte het door.

Kort daarna kwam ik er achter dat de transformatie compleet was, ik voelde het water omhoog komen, mijn lichaam schokte net als dat van een kat als hij een haarbal uit zich werkt, maar dat van mij moest geen haarbal kwijt maar een glas water.

Toen ik eindelijk klaar was zakte ik met een zucht inelkaar en lag ik opgekrult op mijn bed, met nog steeds het vreselijke brandende gevoel in mijn keel.

"you have to hunt olivia.." "I know" Ik stond op en liet naar mijn kleding kast, ik trok de deur open en liet mijn vingers over de kleding stukken glijden.

Ik stopte bij een zwarte crop top, ik pakte een paar light washed high waisted jeans en mijn favoriete zwarte all stars "could you ehm.. turn around?" Ik deed een klein knikje naar rechts, hij zuchte lachend en draaide om.

Snel trok ik mijn pyjama uit, ik deed een witte bh aan en het setje dat ik net had uitgekozen.

Ik liet mijn haar over mijn borsten vallen "you can turn around again" Travis draaide zich om en nam mijn nieuwe look even in zich op.

"Hmm, I like it, I like it alot" hij knipoogte en liep naar me toe, hij pakte me bij mijn middel en trok mij tegen zich aan.

Hij liet zijn handen in mijn kontzak glijden en kneep zachtjes, "Travis, stop my throat is burning as hell, I do not have time for this" Ik trok me zelf uit zijn greep en liep naar mijn bureau, ik bestudeerde mezelf in de spiegel.

Mijn wallen waren weg, de acne, de littekens, alles was weg.

Mijn haar was dikker, het voelde gezond en gevoed, ik pakte de maybeline mascara en deed een paar laagjes op mijn wimpers.

Terwijl het zwarte goedje droogte pakte ik een donker rode lippenstift en bracht het zorgvuldig aan, ik bekeek het resultaat en lachte tevreden naar mijn weerspiegeling.

"yeah, are you done?" hij zat gehurkt in mijn raamkozijn, hij wuifde naar me, ik liep naar het raam toe en ging naast hem zitten "hurry it is burning" "You took ages to put on some make-up don't blame me !" Ik gaf een stomp tegen zijn boven arm.

Hij sprong uit het raam de daken op, ik twijfelde even, ik zette af en kwam haast zonder enig geluid op het dak van de buren terecht.

We sprongen naar beneden de straten op "we have to go to a place where people live, who don't mean anything for someone, who won't be missed, someone no one will ever look for" zijn woorden waren hard, iemand zonder familie, vrienden, niemand die hem of haar ooit zou gaan missen.

Travis liep naar een schaars geklede vrouw de aan de zeikant van de weg stond, ze keek hem verleidelijk aan en streelde zijn arm.

Hij gaf haar 50 dollar en vertelde haar dat ze hem moest volgen, met een kleine beweging liet hij me weten dat ik naar het verlaten straatje om de hoek moest gaan.

Ik liep het donkere steegje in en ging in de donkerste hoek staan, ik hoorde de twee praten "where are we going" zei de onbeknde vrouw.

Hij duwde haar naar voren en kwam naast me staan, met een grijs kwam ik naar voren en sleurde haar aan d'r hand omhoog.

Ik gooide haar tegen de muur aan, waardoor ze lang uit op de grond kwam te liggen "STOP!" ik hurkte naast haar, ik duwde met mijn linker hand haan kin omhoog "Her blood isn't clean" zei ik kwaad "I know, she is a slut what would you expect ? just bite her you need it" ik zuchte "what are you" zei ze piepend.

Ik lachte "you wouldn't believe me if I told you" Ik nam een hap lucht en boorde mijn tanden diep in haar nek, ze schreeuwde om hulp maar snel verzachte de gil en lag ze bewusteloos op de grond.

Binnen vijf minuten was het hele lichaam leeg en was het tot op de laatste druppel leeg gezogen.

"you have to loose the body" Hij pakte het levenloze lichaam en gooide het over zijn schouder, met grote passen liepen we naar de rivier wat naast de stad liep.

Hij dook in het water met het lijk en kwam even later naar boven, zonder het lichaam.

"It still burns" zei ik op een zeurderig toontje, hij pakte mijn hand en trok me mee een donker steegje in "just wait here".

Hij ging achter een muurtje staan, ik keek hem vragend aan en haalde mijn schouders op "I said WAIT" ik rolde met mijn ogen en keek naar het begin van het steegje die naar het midden van de drukke stad leidde.

Een jonge man liep het steegje in, hij was duidelijk dronken en zo te ruiken had hij aardig geëxperimenteerd met wiet.

Ik liep op de jongen af, ik liet mijn hand over zijn gezicht glijden, ik duwde hem tegen de muur aan en beet op mijn onderlip.

De jongen tuite zijn lippen en plaatste ze op die van mij, ik liet me rustig mee slepen, ik trok terug van de kus en plaatste een kus in zijn nek.

Ik stopte, ik opende mijn mond en beet zonder enig geluid te maken zijn strot door en zoog het lichaam leeg.

Het brandende gevoel was eindelijk weg, Travis kwam achter het muurtje vandaan "nice act" hij gaf me een klopje op mijn schouder "you eh.." hij wees naar zijn mond hoek, ik haalde mijn vingers langs mijn mond hoek, ik voelde het warme goedje en likte het van mijn vingers af.

Weer borg hij het lichaam op diep onderwater "better?" vroeg hij, ik knikte hevig "uhu"

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Apr 17, 2014 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Vampires suck.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu