Zemheri'den Küçük Bir Kesit

65 9 4
                                    

Sana yemin ederim ki seni, kimse ben kadar saf sevmeyecek. Değerini bilmeyen kişilerle karşılaşacaksın. Seni her defasında kullanan ve seni asla sevmeyecek olan. İşte sana, tamda senin gibi biri yakışır. Senin adına üzülüyorum. Çünkü kimse seni, benim sevdiğim kadar sevmeyecek.
Kimse tutupta aydınlığa çekmeyecek seni boğulduğun karanlıktan. Daha da beter olacaksın çünkü üstüne ton ton toprak atacaklar.

Kimse sahiplenmeyecek seni, benden sonra. O, benim geleceğimdeki adam demeyecek. Hep yalandan gülümseyecekler sana. Kalplerini gizleyip, düşünceleriyle haraket edecekler. Nankörleşeceksin git gide. Seni seven birini görmeyecek, görsen de onun sevgisiyle oynayacak kadar...

Benim yazdığım kadar bile anlamayacaklar seni. Henüz yazdıklarım, çeyreğinin çeyreği bile değilken. Çünkü kimse seni, benim sevdiğim kadar sevmeyecek.

Elini tutan yanlış yollara sürükleyecek seni, zamansız ve mekansız davranışlarda bulunacaksın. Lâkin er ya da geç uykundan uyanacaksın. Uyandığında fark edeceğin ilk şey yokluğum olacak. Bunu anladığında ise çok geç olacak.

Zemheri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin