'11'

201 20 10
                                    

P.o.v Don

'Hallo?' Ik kijk uit het raam van mijn kamer en zie 2 meisjes voor de deur staan. Ik gok ze zo 12 of 15, maar ik weet het niet zeker. Ik loop naar beneden en doe de deur open. 'Hoi' zeg ik. 'Euh hoi' zegt het oudste meisje vragend. De andere kijkt me vrolijk aan. 'Ik was op zoek naar Joost' zegt het meisje. 'Euh, ja die is buiten' zeg ik en stap opzij zodat ze naar binnen kunnen. Ze lopen naar binnen en kijken even rond. 'Waar is buiten' fluistert het jongste meisje. 'Geen idee' zegt de andere. 'Wacht even, hoe heten jullie?' 'Ik ben Romy, dit is Adina' zegt het oudste meisje. Ik doe nog even de deur dicht en wijs dan de weg naar buiten. Daarna ga ik weer naar boven.

'Wie waren dat' vraagt Pascall. 'Romy en Adina, maar ze kwamen voor Joost' zeg ik schouder ophalend. 'Oke' zegt Pascall en loopt weer terug naar zijn kamer. Ik ga ook terug naar mijn kamer en ga weer achter mijn computer zitten. Ik start een spel op en begin te spelen.

P.o.v Joost

'Joost' gilt iemand. Ja die stem herken ik, Romy. Kort daarna komt Adina aanlopen. Meteen is iedereen stil, het enige wat je hoort is het golvende water en de stuiterende bal die op de stenen komt. 'Uh, wacht even.. Wie zijn jullie' vraagt Romy. Ik klim het zwembad uit en loop naar ze toe. 'Dit zijn mijn huisgenoten' zeg ik. 'Jongens, dit zijn mijn nichtjes' zeg ik. Ze knikken begrijpelijk en gaan dan weer verder met wat ze aan het doen waren. '

'Wat komen jullie nou weer doen' vraag ik en probeer ze verder de tuin in te duwen. 'Van mama moesten we hier heen' zegt Adina. 'Wat doen?' 'Geen idee, ze zei dat ze even geen zin meer in ons had en dat we naar jou moesten gaan' zegt Romy en laat zich op een tuinstoel zakken. Ik zucht diep. 'Nou wat willen jullie doen' vraag ik. Adina kijkt langs me heen naar het zwembad. 'Zwemmen dus' mompel ik. 'Sure' zeg ik en laat haar er langs. Omdat de rest ook gewoon hun normale kleren aanhebben behalve Lizzy, Kiearah en Danique springt Adina er ook maar gewoon in. Ik spring ook weer in het water. Romy komt aanlopen en kijkt even rond, maar gaat dan toch bij het groepje van Danique zitten. Ja daar past ze wel bij. (Sorry Romy Xoxi patay❤️)

P.o.v Terra

Ik ga de badkamer uit en loop naar mijn kamer. Ik pak de föhn en droog mijn haar. In de spiegel zie ik Link binnen komen. Hij loopt naar me toe en ik richt de föhn naar zijn gezicht waardoor zijn haar alle kanten op gaat. Daarna zet ik de föhn uit en leg hem weg. 'En bedankt' lacht Link. 'Alsjeblieft' zeg ik. Ik draai me om en geef hem een kus. Opeens hoor ik geen geluid meer buiten. Ik loop naar het raam en zie 2 onbekende meisjes bij Joost staan. Link komt naast me staan. 'Adina en Romy' zegt hij. 'Nichtjes van Joost.' 'Zijn ze aardig' vraag ik. 'Geen idee.' Link slaat een arm om me heen en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder.

'Link, kun je even meekomen' vraagt Harm die de kamer in komt. Link kijkt om. 'Ja, ik kom er aan' zegt hij. 'Ben zo terug' fluistert hij naar mij en loopt dan met Harm mee. Ik pak mijn telefoon en ga op mijn bed zitten. Ik zet een liedje aan. 'Doe di kut muziek eens uit' schreeuwt Harm. 'Alleen als jij jezelf uit zet' schreeuw ik terug. Ik zing zachtjes mee met de muziek tot Link terug komt. 'Wat luister je' vraagt Hij en komt bij me zitten. 'Survive the night, Nightcore' zeg ik. 'Luister je altijd nightcore?' Ik knik en klik het volgende liedje aan. 'Build our machine' zeg ik als Link probeert naar de titel te kijken. Link glimlacht naar me. 'Sommige vinden je raar omdat je deze muziek luistert, maar ik vind het leuk, net als jou' zegt hij. Ik glimlach en begin te blozen. Ik zoen hem. 'Weet je hoeveel ik van je houd' vraagt Link. 'Nee' vraag ik. 'Te veel om uit te leggen' mompelt hij en zoent me weer.

'Spontane kotsbui' zegt iemand heel droog. 'Mond dicht Sarah' mompel ik. 'Ga naar Ronald' zegt Link. 'Oke goed plan' zegt ze en loopt weer weg. Ik hoor zachtjes een telefoon afgaan waardoor Link opstaat. 'Wat ga je doen' vraag ik. 'Mijn te' daarna versta ik niet meer wat hij zegt.

Precies 766,25 woorden
Ja doei.

The 18 -FanFictie-Where stories live. Discover now