DVADESETO POGLAVLJE

2.8K 57 0
                                    

Utonem u stolac i spustim bradu. Po milijunti put u istome danu ne mogu pronaći riječi. Baš ništa. Nemam apsolutno nikakvu inspiraciju. Sad sam šokirana više nego u bilo kojem trenutku tijekom današnjeg dugog dana. On se blago nasmiješi. 

„Moja je divljakuša ostala bez teksta." I jesam. Iskreno sam šokirana. Čovjek bi pomislio da me ovaj muškarac navikao na šok i iznenađenja, ali ne, svaki prokleti put ima još nešto. On podigne ruku, nježno mi pomiluje obraz pa je pomakne iza mojeg vrata, lagano palcem klizeći po mom grlu. 

„Okupaj se sa mnom", tiho kaže. Ustane sa stolca i podigne me. 

„Moram biti s tobom." Dok me podiže uza svoje tijelo, ruke mi kliznu oko njegovih ramena. Ponese me na kat, a moje noge smjeste se na svoje najdraže mjesto. Bez razmišljanja moje usne pronađu njegov vrat i poljube ga. Jednostavno ga ljubim, mirišem i osjećam. Njegov svježi miris mentola i snažno tijelo neizmjerno me tješe. Znam da će sa mnom podijeliti golemi dio svoje prošlosti, ali neću izvlačiti informacije iz njega. Neću ga gnjaviti da mi kaže, niti divljati ako odluči nešto prešutjeti. Mogao je lako opravdati šok vijestima koje smo primili. I vjerovala bih mu, ali nije to učinio. Podijelio je nešto sa mnom, jedan dio sebe, i nisam mu morala prijetiti da bih izvukla informacije. Priznao da je da je bio blizanac, ne, da jest blizanac. A sada njegova žena nosi blizance i to je u njemu očito nešto probudilo. Spusti me na ormarić u kupaonici i počne svoju uobičajenu rutinu pripreme kupke. Ispituje temperaturu, ulijeva kupku i mućka vodu da bi napravio mjehuriće. Sakuplja ručnike, slaže šampone uz rub kade i vraća mi se čim je završio s time i kada se napunila. Podigne mi vestu, a dok to čini spušta usne na moje. Dok se i dalje bavi mojom odjećom počinjemo se polako dodirivati jezicima. Nakratko se odmakne od mene, samo da bi mi vestu prevukao preko glave pa se iznova pronalazimo i nastavljamo s divnim,dugim poljupcem. To je poseban poljubac. To je stvarno poseban poljubac i ja odgađam skidanje njegove majice kako mu ne bih morala pustiti usne. Ovaj poljubac ne vodi do intenzivnog vođenja ljubavi. Ovaj poljubac vodi do toga da on podijeli sa mnom nešto bolno i znam što se događa: upravo sad Jesse iskazuje svoju ljubav kroz dodir usana, i to je njegov način pronalaska snage. To je njegov način da se uvjeri kako sam stvarna prije negoli istrese svoju bol. Moji se prsti probiju ispod njegove majice do čvrstih, napetih mišića njegova trbuha pa kliznu posvuda. 

„Skini je", kaže mi u usne. 

„Molim te, makni sve što je između nas." Njegov me zahtjev malo iznenadi, ali kad me čvršće poljubi, ponovo pronađem svoj ritam. Ovo nije samo molba da ga skinem. Brzo se primim posla. Hitna potreba da osjetim njegovu golu kožu na svojoj brzo postaje moj glavni prioritet pa mu pustim usne i skinem majicu. Potom se bacim na traperice i gurnem mu ih niz noge, kako bi ih mogao skinuti. Spušta me s ormarića, skida moje tajlandske hlače i povlači mi niz bedra čipkaste gaćice. Ne promakne mi da brzo provjerava ima li krvi. Nema. Naše su bebe dobro. Podigne me k sebi, a moje ruke kliznu u njegovu kosu a usne padnu na njegove. Ulazi u kadu sa mnom na sebi i spušta se na koljena. 

„Je li voda dobra?" pita dok se namještam na njegova bedra. 

 „Dobra je." Stisnem tijelo uz njegovo, a grudi mi se priljube uz njegova čvrsta prsa. Naslonim laktove na njegova ramena, petljajući rukama po njegovoj kosi dok neumorno, ali nježno radim usnama. 

„Uvijek je dobra." 

„Uvijek je savršena ako imam tebe." 

„Imaš me." Prsti mu prolaze kroz moju kosu i stežu je, a onda me odmakne. Dahćem mu u lice. „Znaš to, zar ne?" 

„Oženio si me, naravno da znam." On odmahne glavom, uhvati me za ruku, skine moju burmu i podigne je. 

„Misliš da ovo pokazuje moju ljubav prema tebi?" 

Moj Muškarac   Predaja    Where stories live. Discover now