3

60 3 2
                                    

Sonra aradan bayaga gecti biz konusuyoduk havan sudan . Ha bu arada da bisiklet sürüyorduk. Bana dediki askim gel dedi.  Bende dedim ki biz sevgili falan degiliz ya da cikmiyoruz senin bana öyle  bişey  demeye hakkin yok dedim.Oda  pardon azimdan kacti dedi. Ben de Ö.D dedim.Ben nerdeyse bütün akşam rüyamda onu gordum.Ilk ruyamda bi ka pa gitmişiz. Çimlere yatiyorduk oyun oynadik gece oldu. Hamakta yan yana uyuduk ayyyyy çok güzeldi. Hattaha o gece benim sevgilim  olurmusun desem diye düşünüyordum. Ama sonra aklima bi fikir geldi. Ona bana neden cikma teklifi etmiyorsun diycektim. 1-2 hafta sonra tekrar görüştük.
BUSE:SAN Sana bisey soyliycem.     
BEDIRHAN : Sana bisey soyliycem.
Buse:ilk sen soyle
Bedirhan:tmm farketmez. SOYLUYORUM..
BEDIRHAN :Benim sevgilim olurmusun
Ben ilk basta güldüm   sonra bil iyorum dedim .Aslinda hayair demek geldi icimden ama  anladi sanirim gözleri doldu.Dusundum ben de onu seviyorum evet dedim.Bi saril opmedigi kaldi. O kadar mutlu oldu .Ben dedim ki kimseye soylemiceksin yoksa kendin kaybedersin. .............❤❤Tabi ben ağzımaı tuta miyin siftaki ki kizlara anlattim ama sadece kizlara tabiki.Ayni evde kaldigimiz icin anlatamamak mumkun değil. Onlar benim ikinci  kardeşim ler resmen okadar cooooooooooook yakiniz .onlar benim arkadaslarim degil hatta resmen kardesim  beee.

onlar benim arkadaslarim degil hatta resmen kardesim  beee

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Jun 02, 2017 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Çılgın Liseliler Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon