Capitolul 8.

507 24 17
                                    

            Stiu ca nu e cine stie ce, dar e ceva totusi :D...Sper sa va placa...continuarea peste cateva zile (sper)...Va astept cu pareri :*

            Cele doua fete si Nana mergeau zorite spre minunatul salon de infrumusetare. Nassy era atat de incantata ca in sfarsit aveau sa faca ceva ce sa ii placa si ei incat mai avea putin si isi lua zborul de la atata fericire... Din pacate nu avea nici cea mai mica idee ce o astepta....

            Ajunse in fata salonului care arata mai degraba ca un apartament regal cele 3 nu statura mult pe ganduri si intrara. Bineinteles ca in fata mergea Nassy doar ea era coordonatoarea grupului in aceasta activitate.

            - Pierre ce mai faci? spuse ea spre un barbat de vreo 30 de ani care era hairstylist.

            - Tres bien! Ce te aduce prin salonul meu frumoaso?

            - Eee nu ma stii tu pe mine? Este locul meu preferat. Plus am adus si niste prietene sa le spun asa. Uite ea este Nana! spuse Nassy si se dadu la o parte, ca din spatele ei sa apara baba.

            Cand Pierre vazu acel specimen pe cale de disparitie ramase cu gura cascata.

            - What the fuck is this? Pe bune ce dracu e ciudatenia asta cu blana?

            - Ciudatenie, ai?? spuse Nana pregatita sa ii arda un baston in cap celui care o insultase, dar Nassy interveni la timp.

            - Wooow easy! Ciudatenie spune Pierre la toate fetele care vin aici pentru prima data. Bineinteles ca dupa ce vei iesi de aici iti va spune madam. spuse Nassy facandu-i semn la Pierre sa o aprobe si sa faca bine sa isi tina gura.

            - Desigur. Eu nu vroiam sa va insult, dar este pentru prima data cand va aflati aici si credeti-ma dupa ce veti iesi din salonul meu veti arata cu 20 de ani  mai tanara!

            - Abia astept! spuse Nana entuziasmata.

            In timp ce Nana si Vickie luau loc pe canapea, Nassy il trase deoparte pe Pierre:

            - Ma gura sparta! Tu esti prost sau te faci?

            - Huh?

            - Niciun huh, maimuta preistorica ce esti! Baba asta are mai multi bani in geanta decat toate incasarile tale de pana acum. Nu fi tampit ca o sa te imbogatesti. Bag-o si tu la toate tratamentele si ofertele ca saraca e disperata sa arate bine pentru iubitul ei si o sa te plateasca bine.

            - Olalala! Pai de ce nu ai zis asa de la inceput? spuse Pierre ranjind, dupa care se indrepta spre Nana.

            - Doamna imi pare nespus de rau daca v-am jignit adineauri. As vrea sa ma lasati sa ma revansez recomandandu-va ce avem noi mai bun.

            Nana zambi aratandu-si dantura de mamut in descompunere si incepu sa clipeasca des...Asa se intampla daca dai prea multa importanta unei fosile preistorice de pe vremea lui Pazvante Chioru’ care se pare totusi ca le cam are cu noile tendinte.

            - Va rog sa ma urmati! O sa incepem cu niste tratamente cosmetice de cea mai buna calitate. Va vom scapa de riduri, de semnele de imbatranire si veti avea o fata de invidiat. Doriti sa va punem si niste botox in buze?

Ringul Roz- Batalia ParasutelorWhere stories live. Discover now